1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz'dan Teşekkür
MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz'dan Teşekkür

MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz'dan Teşekkür

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa YILMAZ Kongre süresinde destek veren herkese teşekkür etti. Hafta sonu yapılan ilçe kongresinde...

A+A-

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa YILMAZ Kongre süresinde destek veren herkese teşekkür etti. Hafta sonu yapılan ilçe kongresinde MHP Ereğli İlçe Başkanı olarak tekrar seçilen Musa Yılmaz, bir teşekkür mesajı yayımladı. Yılmaz, mesajında,; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurultayı/Kongresi Büyük Türk Milletinin Toyudur.”

Değerli Partililerimiz ve Hemşehrilerimiz,

23.08. 2020 tarihinde Belediye Kültür Merkezimizde gerçekleştirmiş olduğumuz kongremiz 26.08.2020 tarihinde ilçe seçim kurulunun tarafımıza düzenlemiş olduğu mazbata ile yetkimizi almış bulunmaktayız.

Kongremizde, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına azami ölçüde gayret gösterdik.

Kongremiz nihayetinde ise, delegemizin büyük katılımı ve teveccühü ile Şahsım ve Yönetim Kurulumuz yeniden yetkilendirilmiştir.

Ben öncelikle bizden yana irade gösteren delegelerimize teşekkür ediyorum.

Az zamanda büyük işler yapmaya çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz.

2023 Lider Ülke Türkiye hedefine her şey yerelde başlar anlayışıyla, Ereğli’mizi birçok sorununu aşmış, gelişmiş ve kalkınmış bir Ereğli olarak görmek için mücadele edeceğiz.

Daha önceden de belirttiğim gibi, “Mücadelemiz, babamızın tarlası için değil, kavgamız, büyük Türk milletinin, Ülkemizin, Ereğli’mizin ve dolayısıyla hemşehrilerimizin şeref ve mukaddesatı içidir”

Bu üç yıl bizim için ve Ereğli için büyük şans,

Bu üç yılda hedeflerimizle, ilkelerimizle ve yetişmiş kadrolarımızla hemşehrilerimize hizmet etmeye kararlıyız.

“Allah’ım bize millete hizmet etmenin hazzını yaşat” düsturuyla çıkmış olduğumuz bu yolda başta Liderimiz, Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye, çalışma arkadaşı Genel Başkan Yardımcımız ve Konya Milletvekilimiz Sn. Mustafa Kalaycı beye, tebrik telgrafları ile bizleri onurlandıran Genel Başkan Yardımcılarımız, Prof. Dr. Kamil Aydın, Sadir Durmaz ve Emin Haluk Ayhan beylere, Konya Milletvekilimiz Esin Kara hanımefendiye, Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sn. Hüseyin Korkmaz, Bulduk Özdemir, İbrahim Çiftçi beylere, İl başkanımız Remzi Karaarslan beye, Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu, Mehmet Bakkal ve diğer belediye başkanlarımıza, Ereğli Ülkü Ocağımıza, Cumhur İttifakı paydaşı Ak parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun’a, Ülkü-bir Genel Başkanımız Fatih Çakmaktepe’ye, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Belediye Meclis Üyelerimize, Sivil toplum kuruluşlarımıza, Önceki dönem milletvekillerimize/adaylarımıza özellikle bizden yana irade gösteren Delegemize, Partililerimize, Hemşehrilerimize, Basınımızın kıymetli temsilcilerine ve bizleri yalnız bırakmayan herkese şükranlarımı sunarım.

Av. Musa YILMAZ - MHP Ereğli İlçe Başkanı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.