1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz’dan Yeni Yıl Mesajı
MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz’dan Yeni Yıl Mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz’dan Yeni Yıl Mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı  Musa Yılmaz  yeni yıl mesajı yayınladı.

A+A-

Yılmaz mesajında;’’2021 tekerrürünü istemediğimiz ve bu kadar cenderenin içinde ülkemizin geleceğine önemli katkılar sağlayan bir yıl olarak hatırlarımızda kaldı.
2021 yılında; kardeşlik duygularımıza ipotek koyanlar, birlik ve beraberliğimize şerh düşenler, gayrı milli emellere yağ çalanlar, Türk düşmanlığı üzerinden prim kasanlar bilmelidir ki; umutlar ve ümitleri hezeyandan öte gitmeyecek aziz milletimiz, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının perçinleşeceğini düşündüğümüz 2022 yılında ülkemiz şahlanışa geçecektir.
2021 yılında; deprem, sel ve yangınlar, ekonomik saldırılara maruz kaldık. Milletimizin muavaneti ve çabasıyla ülkemiz birçok sorunun üstesinden gelecektir.
Milliyetçi Hareket Partisi olarak, hedeflerimizle, ilkelerimizle ve yetişmiş kadrolarımızla 2023 Lider Ülke Türkiye vizyonunun olgunlaşması adına 2022 yılında çalışmalarımızı süratlendirecek, gece vakti uyumayacak; gündüz vakti durmayacağız.
Dolayısıyla zaman kısa ülkülerimizin büyük anlayışıyla, her yılın güzel başlangıçlara milat olduğu gerçeğinden hareketle, 2021 yılının Ülkemizin, Ereğli’mize daha aydınlık ve özlemini çektiğimiz, içtenlikle beklediğimiz uhulet ve suhulet dolu bir yıl olacağına inanıyorum.
Bu dilek ve inançlarla, başta 1 Ocak 2022’de, ömründe bir yılı daha geride bırakan Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin yeni yaşını kutluyor, 2021 yılında şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimize, Koronavirüs ve doğal afetler nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, Türk-İslam aleminin, büyük Türk milletinin, Milliyetçi-Ülkücü harekete gönül vermiş tüm Ülküdaşlarımızın ve değerli hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, 2022 yılının herkese sağlık, huzur, başarı ve bereket getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.’’ifadelerini kullandı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.