1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz’dan yeni yıl mesajı
MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz’dan yeni yıl mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz’dan yeni yıl mesajı

Hüznüyle ve coşkusuyla 2023 yılını geride bırakıp yeni bir yıla ulaşmanın kıvancını yaşıyoruz.

A+A-

2023 yılında, Türkiye’nin tekamülünü,  kutlu yürüyüşünü ve mücadelesini akamete uğratmak için hain emellerin 2024 yılında da rahat durmayacakları aşikardır.

2023 yılı, Türk ve Türkiye asrının başlangıcı, Lider ülke Türkiye’nin miladıdır.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Cumhur İttifakı’nın muazzam başarısıyla, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin payidar kalacağı nihaileşmiş, Türkiye Cumhuriyeti yeni yüz yılı ile bölgesinde ve küresel olarak milli ve stratejik güç olacaktır.

2024 yılında şüphesiz ki, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri Ereğlimiz ve Ülkemiz için önemli bir evreyi ifade etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisinin ‘’Üretken Belediyecilik’’ anlayışının Ereğli’mizde devam etmesi açısından hemşehrilerimizin oyları önem ifade etmektedir.

Bizler için 2024’ün diğer önemli tarihi, Partimizin 17 Mart 2024 yılında yapılacak olan Büyük Kurultayında, Türk siyasetinde aktif ve ülke meselelerinde yapıcı misyonuyla ihanetin karşısında dikilen Liderimiz, Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ beyefendinin etrafında tekraren kenetleneceğimizi buradan ikrar ediyorum.

Her yeni yılın yeni milat olduğu inancıyla, bizler her yıl olduğu gibi bu yeni yıl da üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. İnanıyorum ki daha büyük sevinçler, daha büyük heyecanlar yaşayacak, Ereğli’mizi ve Ülkemizi çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacak, nice güzel yıllara birlikte kavuşacağız.

Bu dileklerle, başta 1 Ocak 2024’de, ömründe bir yılı daha geride bırakan Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin yeni yaşını kutluyor, 2023 yılında şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor,  halen sınır ötesinde mücadele veren kahraman Mehmetçiklerimize üstün başarı temenni ediyor, Türk-İslam aleminin, büyük Türk milletinin, Milliyetçi-Ülkücü harekete gönül vermiş tüm Ülküdaşlarımızın ve değerli hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, 2024 yılında huzur, barış, istikrar ve ebedi kardeşlik ile ahir ve akıbetimizin hayır olmasını yürekten temenni ediyorum.

33ac5bd3-09e8-4021-a1ec-eb432200bbf1.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.