1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP EREĞLİ İLÇE KONGRESİ YAPILDI
MHP EREĞLİ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

MHP EREĞLİ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

Konya’nın Ereğli İlçesi, MHP İlçe Başkanlığı 13. olağan kongresinde mevcut başkan Musa Yılmaz tek liste ile girdiği kongrede güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

A+A-

MHP İlçe Başkanlığı olağan kongresi, Ereğli Belediyesi Kültür Merkezi konferans salonunda yapıldı. Sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleşen kongrenin divan başkanlığını MHP Konya Milletvekili Esin Kara yaparken,  Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'da’ divan üyesi olarak görev aldı.

Kongreye, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Milletvekili Esin Kara ile il yönetimi tarafından yapılan konuşmalarının ardından söz alan, Divan başkanı MHP Konya Milletvekili Esin Kara yaptığı konuşmada ilk olarak Dünyayı esir alan koronavirüse değinerek başladığı konuşmasında virüsün yaptığı değişiklere ve 15 Temmuz'a değinen Kara, Cumhur ittifakının önemine değindi.

Ardından ise İlçe Başkan Musa Yılmaz yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.1 Nisan 2017 itibaren yaptığı çalışmalara değinen Yılmaz, birlik ve beraberliğin önemine değindi.  Aziz milletimizin bağrından çıkan şehitlerimizin kutsal miraslarına sahip çıkabilmek ve aldığımız bayrağı gelecek nesillere ulaştırabilmek için ihtiyaç duyduğumuz şey makam değil birlik ve beraberliktir. diyen Yılmaz, selamlama konuşmasında katılımlarından dolayı teşekkür etti. Yılmaz, Allah yolumuzu bahtımızı açık eylesin diyen Yılmaz, ne mutlu Türküm diyerek konuşmasını sonlandırdı.

OPRUKÇU FİTNE FESAT ODAKLARI UYUMUYOR!

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise yaptığı selamlama Konuşması'nda,  MHP'sinin Partisinin 13. Ereğli olağan kongrenin partimize Ereğli'mize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi. Oprukçu, eski başkanlardan merhum Aydın Selay'ın ölümü nedeniyle rahmet dileyerek başsağlığı temennisinde bulundu. Oprukçu konuşmasında Milliyetçi Hareket Partisinin bir mensubu olmanın şerefini hep yaşadım. Vuslat vukhu bulduktan sonrada sorumluluğumuzun bir kat daha arttığı gerçeğini idrak ederek, İnşallah MHP'sinin ayıbı ve kamburu olmadan Ereğli'de dün olduğu gibi yarında bugünde adam gibi hizmet etme çaba ve gayretimizi sürdüreceğiz dedi.

Başkan Oprukçu, Ereğli'de MHP'li belediyenin başarısı hem MHP'sinin hemi de Cumhur ittifakının bir başarısı olarak Ereğli'nin geleceğini inşa edecektir inşallah dedi. Oprukçu,  Liyasız olarak yaşadık, Cumhur ittifakının doğru bir ittifak olduğuna hep inandık sözlerini ifade eden Oprukçu, Belediye Başkanlığı seçimi dışında bugüne kadar Cumhur ittifakı lehine hep oy kullandığımızın gerçeğini herkesin bildiğini biliyorum diye konuştu.

Oprukçu sözlerini şu sözlerle sürdürdü, fitne fesat odakları uyumuyor! Uyumayacaklar'da bunu biliyorum, Ama emin olun biz dünde bugünde inşallah yarında hiç kimsenin rızkıyla oynamadan hizmetlerimizle, Cumhur ittifakına önemli katlılar sunmaya devam edeceğiz diyerek  konuşmasına son verdi.  

2-335.jpg

KALAYCI, EREĞLİ İÇİN HAYALLERİMİZ VE ÖNEMLİ DÜŞÜNCELERİMİZ VAR?

MHP Genel Başkanı Mustafa Kalaycı yaptığı konuşmada;  Ereğli'nin Genel başkanımızın ve bizlerin yanında ayrı bir yeri ve ayrı bir önemi olduğunu söyledi. Kalaycı, Ereğli'nin sorunları için çalışıyoruz. Ereğli için hayalimiz var, önemli düşüncelerimiz var dedi. Kalaycı, Belediye Başkanın önemli hizmetler yaptığına da belirtti. Kalaycı. MHP'nin tertemiz bir maziye sahip, köklü bir parti olduğunu ve tertemiz bir geçmişi olduğunu söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Tek listenin yer aldığı kongrede sandık başına giden delegeler yeniden ilçe başkanlığına mevcut başkan Musa Yılmaz'ı seçti.

Düzenlenen Programa, MHP Konya İl başkanı vekili, MHP genel Başkan yardımcısı Konya milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya milletvekili Esin kara, MYK üyesi Bulduk Özdemir, Ereğli Belediye başkanı Hüseyin Oprukçu, Halkapınar belediye başkanı Mehmet Bakkal, Konya ve Ereğli Ülkü Ocakları Başkanları Katıldı.

Bizlerde MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz'ı tebrik ediyor ve kutluyoruz.

23e8a5d8-ca48-4881-b41c-8b5c3831f6f2.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.