1. HABERLER

  2. MHP Ereğli Teşkilatında Metro tv’ye Ziyaret

MHP Ereğli Teşkilatında Metro tv’ye Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde İlçe Başkanlığı seçimi yapılan ve bu seçimde yeniden başkan seçilen, Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İrfan...

A+A-

Geçtiğimiz günlerde İlçe Başkanlığı seçimi yapılan ve bu seçimde yeniden başkan seçilen, Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İrfan Aksoy ve Yönetim kurulu üyeleri Metro Tv’ye ziyarette bulundu.

Metro Tv yönetim kurulu Başkanı Atilla Atmaca ve çalışanlarını ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İrfan Aksoy’a İlçe Başkanlığı görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunan Atmaca, çalışmalarında kendilerine ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Başkan Aksoy ise Metro Tv’nin Ereğli için önemine değinerek Metro Tv’nin her zaman Ereğli Halkının yanında olduğunu belirtti. MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy ; “ Basın mensuplarını mesai arkadaşı olarak görüyoruz. Basın mensupları bizlerin yaptığı çalışmaları kamuoyuna doğru ve objektif olarak görevlerini yapmaya çalışıyorlar.

Bu noktada onların her zaman yanında ve destekçisi olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz.göreve gelişinin ardından yeni oluşan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaretlerine devam ettiklerini ve bugünde Ereğli’nin ilk televizyonu olan Metro Tv’ye ziyarette bulunduklarını,basının Türkiye’de dördüncü büyük kurum olduğunu ve öneminin yatsınamayacağını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.