1. HABERLER

  2. MHP Ereğli’de Seçim Koordinasyon Merkezi açtı

MHP Ereğli’de Seçim Koordinasyon Merkezi açtı

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun bir katılım ile Fatih Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarında açıldı. MHP...

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun bir katılım ile Fatih Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarında açıldı.

 

MHP Üst düzey yöneticileri ve çok sayıda partilinin katılımı ile açılan seçim koordinasyon merkezi Ereğli merkezde açılan ilk iletişim noktası oldu. Açılışa Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP 21. Dönem Milletvekili Hasan Çalış, MHP Konya İl Başkanı Tarık Taşçı, Belde Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy, ilçe teşkilatı olarak 16 aydır mahalli idareler seçimine hazırlandıklarını ifade etti. 2012 Kasım ayı ile 2013 Mart ayı arasında Ereğli’ye bağlı tüm kasaba ve köyleri ziyaret ederek Büyük Şehir Yasasının getirdikleri değişiklikleri parti olarak halka anlattıklarını söyleyen Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında Ereğli’ye bağlı 44 köyün 40’ını gezdiklerini kaydetti.

 

Dağ ile ovayı, doğu ile batıyı, sağ ile solu birleştirip Ereğli’ye kazandırmak için yola çıktıklarını söyleyen MHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, borçla devraldıkları Ereğli Belediyesini finansal anlamda yönetilebilir bir belediye haline getirdiklerini belirtti. Ereğli’nin huzur şehri olması için çalıştıklarını ve bundan sonraki süreçte de çalışacaklarını aktaran Oprukçu, baskılara, rağmen beş yıl hizmet etme çaba ve gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.

 

Uçuk kaçık, ayağı yere basmayan hiçbir proje üretmediklerini anımsatan Oprukçu,  AK Parti Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven’in Kükürdün kokusunun Akgöl’den geldiği söylemine ilişkin yaptığı açıklamada, geçtiğimiz dönemlerde AK parti belediyesi tarafından yapılan arıtma tesisinin kokusunun çevre halkını ne kadar rahatsız ettiğini söyledi. Ereğli’yi inşa etmek için yola çıktıklarını anlatan Oprukçu bir beş yıl daha hizmet için Ereğlililerden destek istedi.

 

MHP Konya Milletivekili Mustafa Kalaycı ise Adalet ve Kalkınma Partisinin  3Y ile yola çıktığını fakat halkı hükümeti devraldıktan sonra daha yoksul hale getirdiğini söyleyerek hükümete yüklendi.

 

Son olarak halka hitap eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk,30 Mart yerel seçimlerinin sıradan seçimler olmadığını hatırlatarak, bu seçimlerin Türk Milletinin kaderini değiştireceğini ifade etti.

 

Hüseyin Oprukçunun Ereğli’ye kazandırdığı hizmetlerin MHP’nin hizmetlerinin sadece Ereğli’deki tezahürü olduğunu kaydeden Öztürk, “ Artık Türk Milleti için uyanma zamanıdır” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.