1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP İlçe Başkanı Yılmaz’dan Berat kandili mesajı
MHP İlçe Başkanı Yılmaz’dan Berat kandili mesajı

MHP İlçe Başkanı Yılmaz’dan Berat kandili mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz, Berat Kandili vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Berat, arınmanın, temize çıkmanın, manaya ulaşmanın, affın lütfuna yakınlaşmanın hikmetidir.

Berat, on bir ayın sultan-ı Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi, vicdan muhasebesi fırsatı, kalp sorgulaması imkanı, buhranların aşılması, yaşanılan krizlerin teşhis ve tedavisinin zaman dilimidir. 

Berat kandiliyle birlikte, gönüller birleşsin, kırılganlıklar iyileşsin, manevi yaralar sarılsın, kardeşlikler pekişsin, eskiden özlemini duyduğumuz günler geri gelsin.

Ümidim ve niyazım odur ki, milletçe zor zamanlar geçirdiğimiz bugünlerde mücadelemizin direnciyle, bu kötü günleri atlatıp güzel günler için azmimizin kamçılanmasıdır. Yüce Allah’ın hikmetli her şeyi bizlere taksim ettiği bu mübarek gecede deprem nedeniyle buhranlı gönüllerimizin, hüzünle yanan yüreklerimize gönül açıklığı ve teselli versin, geleceğimize yönelik ümit kılsın.

Bu kandil gecesinde ülkemizin, aziz milletimizin ve Türk-İslam aleminin berata, refaha ve kurtuluşa ermesi, esenliğimiz ve sıhhatimiz için dualarımızda yer vermemiz büyük temennimdir.

Bu düşüncelerle, hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm Türk-İslam coğrafyasının Berat Kandili’ni yürekten kutluyor, bu gecenin büyük Türk milletinin ve İslam coğrafyasının beratına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.