1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP İlçe Başkanı Yılmaz’ın 10 Ocak Gazeteciler günü mesajı
MHP İlçe Başkanı Yılmaz’ın 10 Ocak Gazeteciler günü mesajı

MHP İlçe Başkanı Yılmaz’ın 10 Ocak Gazeteciler günü mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz’ın 10 Ocak Gazeteciler günü mesajı yayımladı.

A+A-

Gazeteciler, Türk milletinin müşterek sesi, hadiseleri aktaran gören gözü ve duyan kulağıdır.

Gazetecilerimiz, bazen hayatın olağan akışını, bazen olağan olmayan akışını bize farklı yönlerden bakmamızı sağlayarak anlatmaktadır.

Mesleğini icra ederken, etik kurallara, güvenilir, yansız bir şekilde yapan, vatandaşı aydınlatan meslek mensupları olan, Gazetecilerimiz başımızın tacıdır biz onların her zaman yanındayız.

Fakat bu müstesna görevi gerçekleştirirken kelamını, kalemini şahsi faydası uğruna yazan, milletimizi kutuplaştırmaya, toplumsal barışa ve huzura nifak eken, ülkemizi karalamak için bir alan olarak gören, bizi millet yapan değerlere saldıran sözde basınında bir o kadar da karşısındayız.

Gazetecilere bakışımızdaki kriterimiz, kim bize ne kadar saldırıyor değildir. Çünkü biz her zaman, her türlü samimi tenkiti kabul ederiz fakat kırmızı çizgilerimize ve tahkire giden her türlü düşünceye de bir o kadar karşı çıkarız. 

Bu düşüncelerle, milletimize düşünce zenginliği katan işini hakkıyla yapan, tüm baskı, sıkıntı ve sorunlara rağmen dik duran, meslek ahlak ve onurunu bedeli ne olursa olsun koruyan gerçek basın emekçilerini saygıyla selamlıyor, kendilerine meslek hayatlarında başarılar ve esenlikler diliyor, kalemlerini hak ve nısfet için kullanan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü en kalbi duygularımla şahsım ve partim adına kutluyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.