1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP İlçe Başkanı Yılmaz’ın Polis Haftası mesaj
MHP İlçe Başkanı Yılmaz’ın Polis Haftası mesaj

MHP İlçe Başkanı Yılmaz’ın Polis Haftası mesaj

Türk Polisi, kamu düzenini muhafaza eden, kamu güvenliğini sağlayan, vatandaşın huzur ve esenliğini koruyan,

A+A-

Türkiye Cumhuriyeti anayasası ve kanunlarına uygun olarak millete hizmeti tarafsız ve eşitlik prensiplerine dayanarak, dahili huzurumuzun, toplumsal barışımızın ve güvenliğimizin teminatı kahraman meslek mensuplarıdır.

Türk Polis teşkilatımızın değerli mensupları kıymetli polislerimiz, yurdumuz sathında en zor şartlar altında görevlerini icra ederken, mesai mefhumu olmaksızın kendilerinden ve ailelerinden feragat ederek, bizlerin huzurunu sağlamak, güvenliğini temin etmek için tüm çabalarıyla çalışarak kutsal bir görev icra etmekte, bu cennet vatanın, aziz milleti için canı pahasına mücadele etmektedir.

Bizler, huzurumuzu ve güvenliğimizi onların bu mücadelesine güvenerek, her türlü endişeden uzak bir şekilde hayatlarımızı sürdürüyoruz. Milletçe onlara şükran borçluyuz.

Her zaman ifade ettiğim gibi yine tekrar ediyorum; Milliyetçi-Ülkücü hareketin Türk Polisine ve Türk Polis teşkilatını bakışı, görüşü, duruşu her zaman farklı olmuştur.

Milliyetçi Ülkücü hareket, görevini devletin verdiği yetki çerçevesinde, etik kurallara uygun olarak ve meslekin onur ve şerefine halel getirmeden yapan Türk Polisinin ve Türk Polis teşkilatının her daim yanındadır.

Bu düşüncelerle, başta görev Şehidi Polislerimize yüce Allah’tan rahmet, Gazilerimize yaşamlarında afiyet dolu ömür, ülkemizin her karışını kendine vatan bilen her bir Polisimizin gününü ve Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yılını kutluyor, bütün mensuplarına muvaffakiyetler ve esenlikler diliyorum.

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa YILMAZ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.