1. HABERLER

  2. MHP ilk Seçim Bürosunu Orhangazi Mahallesinde Açtı

MHP ilk Seçim Bürosunu Orhangazi Mahallesinde Açtı

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Orhangazi Mahallesi Servet Özbilgiç Parkı karşısında bulunan seçim bürosu...

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Orhangazi Mahallesi Servet Özbilgiç Parkı karşısında bulunan seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi açılışa MHP yönetimi partililer ve Orhangazi mahallesi sakinleri katıldı.

Karagözler Camiinde kılınan Cuma Namazı sonrası partililer ve vatandaşların katıldığı törenle seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren Oprukçu burada yaptığı konuşmada, “Ereğli’ye yaptığımız hizmetlerle Ereğli’nin önünü açtık. Ereğli’ye her anlamda hizmet etmenin onur ve gururunu yaşadık. Aynı gururu ve onuru Ereğlili hemşerilerimle bir kez daha yaşamak, hizmet etmenin çaba ve gayreti içerisinde olmak istiyoruz. Bunu da bir kez daha yaşayacak ve yaşatacağız. Ereğli’nin önündeki engelli yıktık. Bir vilayete yakışır meydanı kazandırdık. Akbank önünü açtık bulvar kazandırdık. Akhüyük ile termal su projesinin ilk adımını attık ve bugün bir müjde veriyorum Ereğli’ye bin kişilik termal otelin yapımı için sözleşme imzaladık. Bu proje ile Ereğli’de işsizliği de yeneceğiz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.