1. HABERLER

  2. KONYA

  3. MHP Konya’da görev dağılımı
MHP Konya’da görev dağılımı

MHP Konya’da görev dağılımı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin onayı ile MHP Konya İl Başkanlığı görevini devralan Remzi Karaarslan başkanlığında toplanan yeni yönetim görev dağılımını gerçekleştirdi.

A+A-

Başkan Vekilliğine Mustafa Aygün, İl Sekreterliğine İsmail Özkan getirildi.

Görev dağılımı sonrası açıklama yapan MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda görev değişikliği yaptıklarını söyledi.

“Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in mirası Milliyetçi Hareket Partimizi, Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde ve izinde yarınlara en güçlü şekilde hazırlamak gayretinde olacağız” diyen Karaarslan, “Dava arkadaşlarımız ile Türkiye’nin ve davamızın aydınlık geleceğine emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Tüm dava arkadaşlarımız ve halkımızla istişare içinde, bilgi ve tecrübelerimizle ülkemize ve Konyamıza faydalı hizmetler sunma gayreti içinde olacağız” ifadelerini kullandı.

MHP’nin Türkiye'nin birleştirici gücü, milli ruhu olduğuna dikkat çeken Karaarslan, şunları söyledi: “15 Temmuz 2016 tarihindeki FETÖ’nün hain darbe ve işgal girişimi bir kez daha göstermiştir ki MHP, Türkiye’nin milli ruhu, birlik ve beraberliğinin anahtarıdır. Yenikapı ruhuyla başlayıp Cumhur İttifakı ile devam eden yeni süreç Türkiye’nin beka mücadelesidir. Ülkemizin beka mübadelesinde milli şuurla hareket ederek hainlere, bölücülere, şer odaklara fırsat vermemek hepimizin görevi ve sorumluluğudur. Liderimiz Sayın Bahçeli’nin vurguladığı gibi, bizim verilecek vatanımız, vazgeçilecek insanımız, terk edilecek ülkemiz yoktur, güvence Cumhur İttifakı’dır. Millet aklı olarak ortaya çıkan, milletimizin vicdanında yerini alan, Türkiye’yi geleceğe taşıyacak Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi doğrultusunda hizmet etmeye, Türkiye’yi 2023 hedefleri doğrultusunda aydınlık yarınlara taşımaya devam edeceğiz. MHP Konya İl Başkanlığı olarak tüm teşkilatlarımızla, bu anlayış doğrultusunda Kadim şehir Konya’ya hizmet edeceğiz, devraldığımız bayrağı en yükseğe taşımak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.