1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP’DEN İFTAR YEMEĞİ
MHP’DEN İFTAR YEMEĞİ

MHP’DEN İFTAR YEMEĞİ

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğinde, partililer bir araya geldi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğinde, partililer bir araya geldi.

Mübarek Ramazan ayında düzenlenen iftar yemeği programlarında dün akşam düzenlenen iftar yemeğinde, MHP Ereğli İlçe Teşkilatı partilileri buluşturdu.

İftar yemeği programına, MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Bir Önceki Dönem İlçe Başkanı İrfan Aksoy,  Adana ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek, Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Şevki Çevik ve çok sayıda partili katıldı.

Amaç, Birlik ve beraberliğimizin pekişmesi olan bu programlarda, ramazan ayının son günlerine sayılı günler kala iftar programları bütün bir hızla sürüyor. MHP Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğinde konuşan MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Ramazan ayında kardeşlik duygularının en üst düzeye çıktığı zamanların olduğunu ifade ettiği konuşmasında Yılmaz, Paylaşmak ve kaynaşmak dileği ile programımıza katılan davetlilere katılımları için teşekkür ediyorum dedi. Musa Yılmaz, Allah yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını da hakkımızda hayırlı eylesin yeniden Ramazan aylarına kavuşmayı nasip etmesi dileğiyle diyen Yılmaz, sözlerine son verdi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.