1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Milletvekili Etyemez: Demokrasimizin Yanında Duran Basınımızın Bayramı Kutlu Olsun
Milletvekili Etyemez: Demokrasimizin Yanında Duran Basınımızın Bayramı Kutlu Olsun

Milletvekili Etyemez: Demokrasimizin Yanında Duran Basınımızın Bayramı Kutlu Olsun

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle açıklama yapan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “15 Temmuz hain darbe girişiminin püskürtülmesinde ve birçok önemli toplumsal olayda gösterdikleri sorumlu yayıncılık anlayışıyla demokratik hayatım

A+A-

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle açıklama yapan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “15 Temmuz hain darbe girişiminin püskürtülmesinde ve birçok önemli toplumsal olayda gösterdikleri sorumlu yayıncılık anlayışıyla demokratik hayatımızın yanında yer alan basınımız ve değerli çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

halil-etyemez1-002.jpg

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle açıklama yaptı. Basının gerçekleri araştırma, doğru haberlerle kamuoyunu aydınlatma gibi önemli görevler üstlendiğini belirten Halil Etyemez, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracınınbasın olduğunu kaydetti.

Demokrasinin yaşaması ve gelişmesini sağlamada basının önde gelen kurumlardan biri olduğuna dikkat çeken Etyemez, “Basın, demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından birisidir.Tarafsızlık ilkesiyle kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi gibi çok önemli görevleri ifa eden basın kuruluşları ve çalışanları, Kurtuluş Savaşı’mızda, Kıbrıs Barış Harekatı’mızda, 15 Temmuz hain darbe girişiminin püskürtülmesinde ve birçok önemli toplumsal olaydasorumlu yayıncılık anlayışını benimsemiştir. Basın kuruluşları, özellikle 15 Temmuz hain darbe ve işgal girişiminin ilk anlarından itibaren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere devlet yetkililerimizin darbe girişimine karşı yaptığı açıklamalara yer vererek önemli bir görevi yerine getirdi. Basın kuruluşlarımızın yaptığı haberlerle demokrasimizin yanında yer almasıyla ve milletimizin alanlarda tanklara karşı durmasıyla darbe ve işgal girişimi önlendi. Aynı zamanda, 16 Nisan Referandumuyla başlayan ve 24 Haziran seçimleriyle hızlanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve devletin yeniden yapılandırılması sürecine basınımız olumlu katkılar sundu. Basımızın, büyük ve güçlü Türkiye’mizin 2023 hedeflerini yakalamasında ve 2053, 2071 vizyonunun gerçekleştirmesinde de büyük katkılar yapacağına yürekten inanıyorum. Bu düşüncelerle demokratik hayatımızın yanında yer alan basınımızınve değerli çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum. Görevi başında hayatını kaybeden basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyorum.” diye konuştu.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.