1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Milletvekili Halil Etyemez: Gençlerimiz,CHP’nin Yalan Üzerine Kurulu Siyasetine Asla Prim Vermeyecektir
Milletvekili Halil Etyemez: Gençlerimiz,CHP’nin Yalan Üzerine Kurulu Siyasetine Asla Prim Vermeyecektir

Milletvekili Halil Etyemez: Gençlerimiz,CHP’nin Yalan Üzerine Kurulu Siyasetine Asla Prim Vermeyecektir

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Hadim ilçesinde ziyaret ve temaslarda bulundu.

A+A-

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Hadim ilçesinde ziyaret ve temaslarda bulundu. Gençlerle bir araya gelen Milletvekili Halil Etyemez, “CHP’nin var olanı yok etmek üzerine kurduğu muhalefet anlayışıyla tam bir hezimete dümen kırdığını en iyi gençlerimiz görüyor. Gençlerimiz, CHP’nin yalan üzerine kurulu siyasetine asla prim vermeyecektir. Gençlerimiz, ülkemizin ve milletimizin geleceğinin kararmasına müsaade etmeyecektir.” dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Hadim ilçesinde ziyaret ve temaslarda bulundu. AK Parti Hadim İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Milletvekili Halil Etyemez, İlçe Başkanı Ahmet Özbahar ve ilçe yönetimiyle teşkilat çalışmalarını değerlendirdi. Daha sonra Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu ile bir araya gelen Milletvekili Halil Etyemez, belediye çalışmaları ve yeni projeler üzerine görüş alışverişinde bulundu. Hadim Kaymakamı Mehmet Ali İmrak’a görevinin hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Etyemez, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Gezlevi ve Dedemli Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Halil Etyemez, talep ve istekleri tek tek not alarak sorunların çözümü için gerekenin yapılacağını belirtti.

ak-parti-konya-milletvekili-halil-etyemez-hadim-ilcesinde-ziyaret-ve-temaslarda-bulundu.jpgDUYARLI İNSANLARIN SAYISINI ARTTIRMALIYIZ
İlçedeki gençlerle buluşan AK Parti Konya Milletvekili Etyemez, küresel iklim değişikliğiyle mücadele, suyun tasarruflu kullanımı, çevre bilinci başta olmak üzere birçok konuda değerlendirmelerde bulundu. Global sorunların arasında su kaynaklarının kullanılması, kuraklık ve iklim değişikliğinin yer aldığını kaydeden Milletvekili Halil Etyemez, “Bizlere düşen görev bu konularımedeniyet kodlarımızın perspektifinden değerlendirmektir.Merhamet temelli bir çevre ahlakı üzerinde yoğunlaşmalıyız. Duyarlı insanların sayısını arttırmalıyız. İklim değişikliği yakın gelecekteki gıda krizinin habercisidir.Bugün fazladan kullandığımız her damla su ülkemizin, dünyamızın, nesillerimizin geleceğini tehlikeye atmaktır. Bunun için suyumuzun her damlasının kıymetini bilmeli, suyumuzu tasarruflu kullanmalıyız.” dedi.

ak-parti-konya-milletvekili-halil-etyemez-hadim-ilcesinde-ziyaret-ve-temaslarda-bulundu-001.jpgCHP, SİYASET DEĞİL YALAN ÜRETMEKTEDİR 
AK Parti olarak ilk ve önemli işlerinin her daim hakkın ve adaletin tarafında olan, vatanına ve milletine sevdalı, Türkiye’nin geleceğine yön verecek nesiller yetiştirmek olduğunu belirten Halil Etyemez, AK Parti’nin gençlerle, gençlerinde AK Parti ile gönül bağının, gönül köprüsünün çok kuvvetli olduğunu vurguladı. CHP’nin gençler üzerinden yalana dayalı siyaset yaptığına dikkat çeken Etyemez, “CHP’nin yalan terörü, Türkiye’nin ve gençlerin geleceğine kastetmektedir.Gençlerin ilgisi AK Parti'den azalıyormuş gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor.AK Parti, bu algı operasyonlarına boyun eğmeyecek kadar büyük bir partidir.Yapılan bütün anketlerde AK Parti açık ara birinci partidir. CHP, siyaset değil yalan üretmektedir. Çözüm değil, sorun üretmektedir. CHP’nin var olanı yok etmek üzerine kurduğu muhalefet anlayışıyla tam bir hezimete dümen kırdığını en iyi gençlerimiz görüyor.Gençlerimiz CHP’nin yalan üzerine kurulu siyasetine asla prim vermeyecektir. Gençlerimiz, ülkemizin ve milletimizin geleceğinin kararmasına müsaade etmeyecektir.” diye konuştu.
GENÇLERİMİZİN YARINLARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
“Siyaset demek ülke için eser üretmek,  gençlere ve millete hizmet etmek demektir.” diyen Etyemez, AK Parti hükümetleri olarak gençlerin ihtiyaçlarına öncelik verdiklerini söyledi. Gençleri sadece yarınların umudu değil aynı zamanda sigortası olarak gördüklerine vurgu yapan Etyemez, gençler için yaptıkları çalışmalara değindi. Etyemez, “Gençlerimizin daha güzel yarınlarda ve daha iyi bir Türkiye’de yaşamaları için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gençlerimizin eğitimine önem veriyoruz. Bunun için 2002’de 76'dan aldığımız üniversite sayısını 207'ye, 190 olan yurt sayısını 769'a yükselttik. Yükseköğrenim yurt yatak kapasitemizi 182 binden 720 bine taşıdık. Beslenme yardımını aylık 9 liradan 570 liraya çıkardık.Kredi, burs verilen öğrenci sayısını 451 bin 550'den yaklaşık 1 milyon 450 bine yükselttik. Yükseköğrenim burs ve kredi tutarını lisans öğrencileri için 45 liradan 600 liraya, yüksek lisans öğrencileri için aylık 90 liradan bin 300 liraya, doktora öğrencileri için ise aylık 135 liradan bin 950 liraya çıkardık. Türkiye genelinde 9 olan gençlik merkezi sayısını 374'e ulaştırdık. Spor tesisi sayısını bin 575'ten aldık, 3 bin 915'e çıkardık. Bürokrasiden siyasete, karar alma mekanizmalarında gençlerimizin önünü açtık. Milletvekili seçilme yaşını önce 30'dan 25'e indirdik, daha sonra 18'e düşürdük.” şeklinde konuştu. 

ak-parti-konya-milletvekili-halil-etyemez-hadim-ilcesinde-ziyaret-ve-temaslarda-bulundu-002.jpg

ak-parti-konya-milletvekili-halil-etyemez-hadim-ilcesinde-ziyaret-ve-temaslarda-bulundu-003.jpg

ak-parti-konya-milletvekili-halil-etyemez-hadim-ilcesinde-ziyaret-ve-temaslarda-bulundu-004.jpg

ak-parti-konya-milletvekili-halil-etyemez-hadim-ilcesinde-ziyaret-ve-temaslarda-bulundu-005.jpg

ak-parti-konya-milletvekili-halil-etyemez-hadim-ilcesinde-ziyaret-ve-temaslarda-bulundu-006.jpg

ak-parti-konya-milletvekili-halil-etyemez-hadim-ilcesinde-ziyaret-ve-temaslarda-bulundu-007.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.