1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Milletvekili Halil Etyemez Muhalefete Seslendi: Üslubunuz, Kimliğinizdir
Milletvekili Halil Etyemez Muhalefete Seslendi: Üslubunuz, Kimliğinizdir

Milletvekili Halil Etyemez Muhalefete Seslendi: Üslubunuz, Kimliğinizdir

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, TBMM Genel Kurulu’nda konuşarak muhalefetin kullandığı üslubu eleştirdi.

A+A-

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, TBMM Genel Kurulu’nda konuşarak muhalefetin kullandığı üslubu eleştirdi. Milletvekili Halil Etyemez, “Muhalefetin öfke diliyle ve kutuplaştırma siyaseti ile hamaset yaptığını görüyoruz. Son derece hırçınlaşan ve öfke diliyle hareket eden muhalefete sesleniyorum. Üslubunuz, kimliğinizdir.AK Parti olarak dezenformasyonla, yalan terörüyle, öfke diliyle mücadelede etmeyi sürdüreceğiz.” dedi. 
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, TBMM Genel Kurulu’nda konuşma yaptı. Muhalefet liderlerinin kullandığı üslup ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Halil Etyemez, arkasında güçlü bir toplumsal desteği bulamayan ve sürekli seçim kaybeden muhalefetin son dönemlerde giderek hırçınlaştığını söyledi.
Öfke dilinden bir milim ileri gidemeyen bir muhalefet ile karşı karşıya olduklarını belirten Milletvekili Etyemez, “Özellikle son dönemlerde muhalefetin giderek hırçınlaştığını görmekteyiz.Muhalefet, bu öfke diliyle ve kutuplaştırma siyaseti ile adeta hamaset yapmaktadır. Toplumun değişik kesimlerine karşı kullanılan bu fütursuz ve üslupsuz dili asla kabul etmiyoruz.Muhalefetin kullandığı bu dil,  Türkiye’deki dönüşüme ayak uydurmak yerine eskiye dönmeyi tercih edenlerin dilidir.” dedi.
AK Parti olarak dezenformasyonla, yalan terörüyle, öfke diliyle mücadelede etmeyi sürdüreceklerinikaydeden Halil Etyemez, “İktidarın yanında olan, kendisine oy vermeyen herkesi kötü görme anlayışı eski vesayet dönemine duyulan bir özlem olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum.Son derece hırçınlaşan ve öfke diliyle hareket eden muhalefete bir kez daha sesleniyorum. Üslubunuz, kimliğinizdir.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.