1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Milletvekili Halil Etyemez: Vesayetçi ve Alçak Darbe Girişimlerine Geçit Vermeyeceğiz
Milletvekili Halil Etyemez: Vesayetçi ve Alçak Darbe Girişimlerine Geçit Vermeyeceğiz

Milletvekili Halil Etyemez: Vesayetçi ve Alçak Darbe Girişimlerine Geçit Vermeyeceğiz

AK Parti’de kongre heyecanı sürüyor. AK Parti Ereğli ve Karapınar İlçe Başkanlıklarının 7’nci Olağan Kongreleri yapıldı. Kongrelere AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, A

A+A-

AK Parti Ereğli ve Karapınar İlçe Başkanlıklarının kongreleri yapıldı. Kongrelerde konuşan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, 18 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin, Konya’ya, ülkeye ve milletehizmetkar olmaya devam edeceğini söyledi. 12 Eylül 1980 darbesinin üzerinden 40 yıl geçtiğini hatırlatan Milletvekili Halil Etyemez, “Darbelerle ülkemiz geriye götürüldü, geleceğimiz elimizden alındı. Türkiye olarak, millet olarak bir daha 27 Mayıs ve 12 Eylül gibi darbelere, 28 Şubat ve 15 Temmuz gibi vesayetçi ve alçak girişimlere asla geçit vermeyeceğiz.” dedi.

AK Parti’de kongre heyecanı sürüyor. AK Parti Ereğli ve Karapınar İlçe Başkanlıklarının 7’nci Olağan Kongreleri yapıldı. Kongrelere AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları, ilçe teşkilatları ve delegasyon katıldı. Koronavirüs salgınına karşıtedbirlerin alındığı ve demokrasi şöleni havasında geçen kongreler sonucunda AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığına Zübeyir Dursun, Karapınar İlçe Başkanlığına Yusuf Zengin seçildi.

AK PARTİ, İSMİNİ GÖNÜLLERE YAZDIRDI

Kongrelerin hayırlara vesile olmasını dileyen Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti kongrelerinin kardeşlik hukukunun arttığı bir yenilenme ve yeniden yola revan olma buluşmaları olduğunu söyledi. AK Parti’nin milletin kurduğu parti olduğunu ve milletle omuz omuza geleceğe yürüdüğünü belirten Milletvekili Etyemez, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti, Erdemliler Hareketi olarak medeniyet davamızın bayraktarlığını yapmaktadır. Maziden atiye giden kadim yolculukta ülkemize ve milletimize verdiği hizmetlerle ismini gönüllere yazdırmıştır.19 yıl önce kurulan, 18 yıldır iktidarda olan AK Parti’mizin AK kadroları, Cumhurbaşkanımızın öncülüğün Ereğli’mize, Karapınar’ımıza, Konya’mıza, ülkemize ve milletimize hizmetkar olmaya devam edecektir. İnşallah bu kadrolar ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştıracak, 2053 ve 2071 vizyonunu hayata geçirecek olan nesilleri yetiştirecektir.” dedi.

ak-parti-eregli--ilce-baskanligi-7’nci-olagan-kongresi.JPGVESAYETÇİ VE ALÇAK DARBE GİRİŞİMLERİNE GEÇİT YOK

12 Eylül 1980 darbesinin üzerinden 40 yıl geçtiğini hatırlatan Halil Etyemez, tüm darbe ve darbecileri lanetledi. Türkiye’nin ilerlemesini hazmedemeyen şer odaklarının 10 yılda bir gerçekleştirdiği darbelerle demokrasinin sekteye uğratıldığını vurgulayan Etyemez, “27 Mayıs 1960 darbesi, 22 Şubat ayaklanması, 1971 Muhtırası, 12 Eylül 1980 darbesi, 28 Şubat 1997 postmodern darbe, 27 Nisan 2007 E-muhtırası, Gezi olayları, 17-25 Aralık yargı darbesi, 15 Temmuz 2016 darbe ve işgal girişimi.Bu yaşadıklarımızın hepsi ile geleceğimiz elimizden alındı. Ülkemiz geriye götürüldü. 15 Temmuz darbe ve işgal girişiminde Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, milletimiz dik durarak ülkemizin darbelerle ilgili makus tarihini değiştirdi.'Artık yeter' diyen milletimizin darbecilere karşı destansı direnişiyle ülkemizin kutlu yolunda darbelere, cuntalara, vesayet arayışlarına artık yer olmadığını, olamayacağını tüm dünyaya gösterdik. Türkiye olarak, millet olarak bir daha 27 Mayıs ve 12 Eylül gibi darbelere, 28 Şubat ve 15 Temmuz gibi vesayetçi ve alçak girişimlere asla geçit vermeyeceğiz.” diye konuştu.

ak-parti-eregli--ilce-baskanligi-7’nci-olagan-kongresi-001.JPGSALGINLA MÜCADELE İNSANLIK MESELESİDİR

Koronavirüs salgınının tüm dünya ile birlikte Türkiye'yi de tehdit etmeyi sürdürdüğünü belirten Etyemez, vatandaşlardan maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymasını istedi. Koronavirüs ile mücadele kapsamında yapılanlara değinen Etyemez, “Salgın ülkemizde görülmeden önce hükümetimiz tarafından tüm önlemler alındı. Sağlıkta yaklaşık 10 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerini ve diğer hastaneleri son dönemde hizmete sunduk.Vatandaşlarımızın testten ilaca ve yataklı tedaviye kadar ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılıyoruz. Sosyal koruma kalkanı kapsamında çalışanlara ve vatandaşlarımıza yaklaşık 34 milyar liralık karşılıksız kaynak aktardık.Salgının başından itibaren 141 farklı ülkeden 100 bin vatandaşımızı ülkemize getirdik.Şüphesiz salgınla mücadelede başarıya ulaşmamız vatandaşlarımızın vereceği desteğe bağlıdır. Salgınla mücadele tüm insanlığın meselesi olduğu gibi milli bir meseledir. Çünkü salgın genç, yaşlı demeden vatandaşlarımızı hayattan koparırken ekonomimizi, gelişmemizi, geleceğimizi, hayatımızın her alanını etkiliyor. Bunun için temizlik, maske, mesafe kurallarına sıkı bir şekilde uymalıyız. Doktorundan temizlik görevlisine kadar 1 milyon 100 bin sağlık ordumuza kurallara uyarak destek olmalıyız.Kurallara uymamak aynı zamanda kul hakkına girmektir, hak gaspıdır. Bir ve beraber olarak, kurallara uyarak bu zor günlerin üstesinden gelebiliriz.” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.