1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Milletvekili Halil Etyemez’den Kemal Kılıçdaroğlu’na Tepki 
Milletvekili Halil Etyemez’den Kemal Kılıçdaroğlu’na Tepki 

Milletvekili Halil Etyemez’den Kemal Kılıçdaroğlu’na Tepki 

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Kanal İstanbul’un engellenmesi için büyükelçilere mektup gönderen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. 

A+A-

Büyükelçilere Kanal İstanbul’un engellenmesi için mektup gönderen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “Dünyada kendi ülkesindeki yatırımları şikayet eden bir başka muhalefet partisi lideri yoktur. Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve partisi CHP’nin ülkemize hizmet etmek gibi bir derdi yoktur. İşleri, güçleri engellemek, yıkmak, yok etmektir.” dedi. 
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Kanal İstanbul’un engellenmesi için büyükelçilere mektup gönderen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. 
Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektup yazarak Türkiye’yi şikayet etmesini acizlik ve zavallılık olarak niteleyen Milletvekili Halil Etyemez, “Ülkemizdeki yargı sürecine müdahale etmek isteyen büyükelçiler, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları sonrası geri adım attı. Ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise büyükelçilere mektup yazarak ülkemizin ve dünyanın geleceğine yön verecek olan Kanal İstanbul’un engellenmesi için medet umuyor. İşte lider farkı burada ortaya çıkıyor. Cumhurbaşkanımız ülkemizin iç meselelerine karışılmasına asla müsaade etmezken, Kemal Kılıçdaroğlu ülkemizi başka ülkelere şikayet ediyor. Büyükelçilere sığınıyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tutumu acizliktir ve zavallılıktır.” dedi. 
Türkiye’nin ve CHP’nin basiretsiz muhalefet liderinden kurtulması gerektiğini kaydeden Halil Etyemez, “Dünyada kendi ülkesindeki yatırımları şikayet eden bir başka muhalefet partisi lideri yoktur. Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve partisi CHP’nin ülkemize hizmet etmek gibi bir derdi yoktur. İşleri, güçleri engellemek, yıkmak, yok etmektir. Ülkemiz ve CHP, artık bu basiretsiz muhalefet liderinden kurtulmalıdır. AK Parti olarak aziz milletimizin gücünün üzerinde hiç bir gücü tanımadık, tanımayacağız. Tüm engellemelere, algılara, kumpaslara rağmen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemizin büyümesi ve güçlenmesi, milletimizin refahının artması için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.