1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Milli Değerimiz Gazilerimizi, Okulumuzda Misafir Ettik 
Milli Değerimiz Gazilerimizi, Okulumuzda Misafir Ettik 

Milli Değerimiz Gazilerimizi, Okulumuzda Misafir Ettik 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şubesi’ne bağlı gazilerimiz, Bil Koleji Eğitim Kurumumuzu ziyaret ederek, öğrencilerimiz ile bir araya geldi. 

A+A-

Bil Koleji Eğitim Kurumuz tarafından okulumuzda ‘milli ve manevi’ duygularımızın öğrencilerimize kazandırılması için Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyesi gazilerimizin katılımı ile etkinlik düzenlendi. Okulumuzda gerçekleşen etkinliğe Yönetim Kurulu Başkanımız Halil Ercan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı ve Kıbrıs Barış Harekatı Gazisi Mehmet Emin Özyurt, Kıbrıs Gazileri Adem Karatepe, Sebahattin Aytaç, Bekir Kurnaz, Kore Gazisi Mehmet Özeker, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. 
Etkinliğimiz gazilerimizin ve öğrencilerimizin öğle yemeğinde bir araya gelmesi ile başladı. Öğrencilerimiz ile birlikte yemek yiyen gazilerimiz, yemeğin ardından Yönetim Kurulu Başkanımız Halil Ercan ile sohbet etti. Sohbetin ardından okulumuz konferans salonunda gerçekleşecek olan gazilerimiz ve öğrencilerimizin buluşması için konferans salonuna geçen gazilerimiz, derin bir sessizlik ve öğrencilerimizin asker selamı eşliğinde konferans salonundaki yerini aldı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, gazilerimiz de öğrencilerimizi asker selamı ile selamladı. Selamlanın ardından Kampüs Müdürümüz Mehmet Erdoğdu konuşma gerçekleştirdi. Erdoğdu, gazilerimize teşekkür ederek gazilik hakkında bilgiler paylaştı. 

milli-degerimiz-gazilerimizi-okulumuzda-misafir-ettik.jpg“MİLLİ DEĞERLERİNİZİ İYİ ÖĞRENİN, GELECEĞİNİZE SAHİP ÇIKIN”
Kampüs müdürümüzün konuşmasının ardından konuşma gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanımız Halil Ercan, öğrencilerimize seslenerek milli benlik ve değerlerimizi iyi öğrenmemiz gerektiğini ve geleceğin çocuklarımızın ve gençlerimizin elinde olduğuna vurgu yaparak, öğrencilerimize geleceklerine sahip çıkmaları gerektiğini hatırlattı. 
Yönetim Kurulu Başkanımız Halil Ercan konuşmasının devamında ise şunları söyledi: “Bugün bizleri kırmayarak, okulumuza gelerek bizlere şeref ve onur verdiğiniz için ellerinizde öpüyorum saygılarımı sunuyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu memleket için toprağa düşmüş şehitlerimizi ve gazilik ile şereflendirdiklerimizi saygı ile anıyorum. Bu topraklar kolay kazanılmadı. Amerikan savaş filmlerinde veya başka savaş filmlerinde izlediğimiz olaylarda stüdyo ortamında kendilerine tarih yazmaya çalışıyorlar. Bu filmler ile kendi toplumlarına milli birlik ve değer kazandırmaya çalışıyorlar. Bizler Türk toplumu olarak ise bu vatan için kanlarımızı, canlarımızı ve daha birçok şeyimizi feda ederek bu toprakları kazandık. İşte bu durumda bizler kendi milli benlik ve değerlerimize stüdyo ortamında değil gerçekleri görerek sahip çıkacağız. Gazilerimiz salona girerken müthiş bir sessizlik ile selama durdunuz. Ben bu durumu damarlarınızda akan asil kana bağlıyorum. Sizler asil Türk toplumunun birer evlatlarısınız hepinizin alnından teker teker öpüyorum. Yaptığınız hareket ile beni çok duygulandırıp, onure ettiniz. Okulumuzda milli benlik ve değerler için çok farklı çalışmalar yapılıyor. Bugünde gördüğünüz üzere, gazilerimiz bizleri ziyaret ettiler. Onların söyleyeceklerini asla göz ardı etmeyin. Ders öğrenilir. Fakat milli benlik ve değeri olmayan toplumlar kaybolmaya yüz tutmuştur. Tarihinizi, milli ve manevi duygularınızı iyi öğrenin. Gelecek sizlerin elinde. Geleceğinize sahip çıkın.”
Yönetim Kurulu Başkanımız Ercan’ın konuşmalarının ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Emin Özyurt konuşma gerçekleştirerek, Bil Koleji Ereğli Şubemize, yönetimimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür etti. 
Konuşmaların ardından öğrencilerimiz tarafından gazilerimize sorular soruldu. Öğrencilerimiz gazilerimizden savaş döneminde yaşadıkları zorluklar, yaptıkları fedakarlıklar ve vatan sevdası gibi konularda bilgiler aldı. 
Etkinlik sonrasında ise gazilerimize öğrencilerimiz tarafından çiçek takdim edilirken, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Emin Özyurt’a Bil Koleji Ereğli Şubemizin şeref defteri imzalatıldı.

milli-degerimiz-gazilerimizi-okulumuzda-misafir-ettik-001.jpg

milli-degerimiz-gazilerimizi-okulumuzda-misafir-ettik-002.jpg

milli-degerimiz-gazilerimizi-okulumuzda-misafir-ettik-003.jpg

milli-degerimiz-gazilerimizi-okulumuzda-misafir-ettik-004.jpg

milli-degerimiz-gazilerimizi-okulumuzda-misafir-ettik-005.jpg

milli-degerimiz-gazilerimizi-okulumuzda-misafir-ettik-006.jpg

milli-degerimiz-gazilerimizi-okulumuzda-misafir-ettik-007.jpg

milli-degerimiz-gazilerimizi-okulumuzda-misafir-ettik-008.jpg

milli-degerimiz-gazilerimizi-okulumuzda-misafir-ettik-009.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.