1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MİLLİ DURUŞ DESTANI: 15 TEMMUZ
MİLLİ DURUŞ DESTANI: 15 TEMMUZ

MİLLİ DURUŞ DESTANI: 15 TEMMUZ

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz’dan 15 Temmuz mesajı

A+A-

15 Temmuz, dini meze görenlerin, hizmet adı altında Türk milletine olan kinini cürüm ve cinayetle kusan hain terör örgütü fetö’nün Türkiye’yi işgal kuşatması ve kalkışmasıdır.

15 Temmuz’da okyanus ötesinden emri alan haşhaşiler, milletimizin silahını milletimize çevirdiler, milletimizin tankını milletimizin üzerine sürdüler, demokrasimizin üzerine bomba yağdırdılar.

Büyük Türk milleti, üzerine oynanan oyunlara, aramıza sokulmak istenen fitnelere rağmen cesaretle dimdik durmuş, yekvücut olmuştur.

15 Temmuz’da büyük Türk milleti istiklaline sahip çıkmıştır.

Bunun içindir ki; 15 Temmuz yeni bir milattır ve Türk milleti kanıyla, canıyla, imanıyla vatanına, mukaddesatına ve mukadderatına sahip çıkmıştır.

Bilge Liderimiz, saygıdeğer Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendi, 15 Temmuz’da ilk açıklamayı yaparak, hükümetin yanındayız demiş, demokrasiyi askıya alma, millet iradesini yok sayma teşebbüsünün karşısında durmuştur.

15 Temmuz’da aziz milletimize ve Türk demokrasimize sela verdirmek istenmiş, hain emelli kalkışma fikirlerine sela verdirmiş ve dolayısıyla hepsi belasını bulmuştur.

Bu vesile ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutluyor, 15 Temmuz’da destansı mücadeleleriyle hafızalarda yerini alan ve unutulmayacak olan 251 şehidimize, vatan müdafaasında tarih yazan kahramanlarımızı rahmet anıyor, gazilerimize hayırlı, huzurlu ve sağlıklı ömürler temenni ediyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzün kutlu yarınların için yepyeni bir yükselişe vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

b1321516-05ee-46fc-8d19-e048d69c7d5b.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.