1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MİLLİ İRADE ŞENLİĞİ:15 TEMMUZ
MİLLİ İRADE ŞENLİĞİ:15 TEMMUZ

MİLLİ İRADE ŞENLİĞİ:15 TEMMUZ

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

15 Temmuz, kahramanlık öykümüz, dillere destan mücadelemiz, planlı saldırıya, işgale ve suikasta karşı başkaldırı ve kalkışmanın hareketinin bastırılmasıdır.

15 Temmuz hain darbe girişimiyle demokrasiye pranga vurulmak ve millet iradesi darbeyle indirilmek istenmiştir. Göz göre göre, millet iradesi çok açık saldırı ve suikastla son verilmek istenmiştir.

15 Temmuz’da zalimler, hainler, emperyalizmin maşaları Türk askeri kılığına girdiler, felaketimiz projelendirdiler, 15 Temmuz’da son nefesi vermemizi beklediler.

Aziz milletimiz 15 Temmuz’da, milletimizin imkanlarını millete çevirenlere meydan okudu, darbecilerin önüne geçti, üzerimizde oynanan oyunlara, aramıza sokulmak istenen fitnelere rağmen cesaretle dimdik durmuş, yekvücut olmuştur.

Bunun içindir ki; 15 Temmuz yeni bir milattır ve Türk milleti vatanına, istiklaline kanıyla, canıyla, imanıyla sahip çıkmıştır.

Çok şükür 15 Temmuz’da milli irade kazanmış, demokrasi bayram etmiş, hainler emellerine kavuşamamış, tezgah ve tezviratlar püskürtülmüştür.

Bu düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutluyor, 15 Temmuz’da mücadeleleriyle gönüllerde taht kuran 251 şehidimize, terörle mücadelede tarih yazan kahramanlarımızı rahmet anıyor, gazilerimize uzun ve huzurlu ömürler temenni ediyor,

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzün geleceğimiz açısından yeni bir dirilişe vesile olmasını Rabbim’den niyaz ediyorum.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.