1. HABERLER

  2. Milli Sporcu Hafize Ünaler Balkan Şampiyonasına Katılacak

Milli Sporcu Hafize Ünaler Balkan Şampiyonasına Katılacak

 Türkiye Şampiyonu ve Dünya Beşincisi olan Ereğli’mizin gururu Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi milli sporcumuz Hafize Ünaler Balkan Şampiyonasına...

A+A-

 

Türkiye Şampiyonu ve Dünya Beşincisi olan Ereğli’mizin gururu Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi milli sporcumuz Hafize Ünaler Balkan Şampiyonasına katılacak.

Yıl boyunca katıldığı müsabakalarda elde etmiş olduğu dereceler sayesinde 05-06 Temmuz 2014 tarihinde Yunanistan yapılacak olan Gençler Balkan Şampiyonasında, Hafize Ünaler Milli forma ile Ereğli’mizi Türkiye’yi temsil edecektir.

Çok heyecanlı olduğunu belirten şampiyon sporcumuz Hafize Ünaler Balkan Şampiyonasında Milli forma ile Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini ve derece elde etmek için yarışacağını söyledi.

Kendisi de Milli bir sporcu olan, Şampiyon Sporcumuzun Antrenörü ve Beden Eğitim Öğretmeni Fati Akyüz bu yarışmaya gidebilmek için planlı bir şekilde aylardır çalıştıklarını ve sonunda amaçlarına ulaştıklarını belirti. Akyüz, Hafize Ünaler’in Yunanistan’dan başarı ile döneceğine inandığını da söyledi.

Bizde Milli sporcumuza Balkan şampiyonasında başarılar diler, onu yetiştiren başta antrenörü ve öğretmeni Fati Akyüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.