1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı’ndan Başkan Oprukçu’ya ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı’ndan Başkan Oprukçu’ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı’ndan Başkan Oprukçu’ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret etti ve istişarelerde bulundular.

A+A-

“BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ, YANINDAYIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ: “Misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Oprukçu’ya teşekkür ederim, bu güzel ilçemizde olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu da ifade etmek istiyorum. Başkanımız, şimdiye kadar çok başarılı hizmetlerde bulunmuş, Belediyecilik anlamında da rüştünü ispatlamıştır. İnşallah bundan sonra da bu güzel ilçemizi kalkındırmaya devam edecektir, bizler de her zaman Başkanımızın arkasındayız, yanındayız” ifadelerini kullandı.

“TEK AMACIMIZ BU KADİM ŞEHRE LAYIKIYLA HİZMET ETMEKTİR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oprukçu: “Öncelikle Milliyetçi Hareket Partimizin değerli Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ Bey’i şehrimizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Allah razı olsun bugüne kadar desteklerini bizden esirgemediler, bundan sonra da destekleri ile Ereğli’mize layık hizmetleri gerçekleştireceğimize eminim. Tek amacımız bize vakfedilen ömür çerçevesinde bu kadim şehre layıkıyla hizmet etmektir. Bu manada bundan önce yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız hizmetlerin değerlendirmelerini Sayın Başkanımızla yaptık. Kendisine nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.