1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Miniklerden Yerli Malı Kutlaması
Miniklerden Yerli Malı Kutlaması

Miniklerden Yerli Malı Kutlaması

Ereğli’de Barbaros İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri, tüm yurtta kutlanan yerli malı haftası kapsamında etkinlik düzenledi.

A+A-

Ereğli’de Barbaros İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri, tüm yurtta kutlanan yerli malı haftası kapsamında etkinlik düzenledi.

Resmi adıyla 'Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası' olan 'Yerli Malı Haftası' 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'deki tüm okullarda olduğu gibi İlçemiz okullarından Barbaros İlkokulu 1/C Sınıfı öğrencileri tarafından da kutlandı. Barbaros Okulunda eğitim gören 1/C sınıfı öğrencileri, 'Yerli Malı Haftası' dolayısıyla kutlama programı gerçekleştirdi. Minik öğrenciler, 'Yerli Malı Haftası' konulu şiirler okudu, şarkılar söyledi.Öğrenciler, çalınan neşeli şarkılar eşliğinde birlikte doyasıya eğlendiler.Bugüne özel hazırlanan sınıf ve farklı meyvelerle süslenen miniklerin mutlulukları ise yüzlerine yansıdı.

BİLİNÇLİ TÜKETİCİ YETİŞTİRİLİYOR

Yerli tüketimin bilinçli olarak arttırılması amacıyla kutlanan 'Yerli Malı Haftası' etkinlikleri kapsamında Barbaros İlkokulu 1/C sınıfı öğrencilerine, tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın önemi anlatıldı. Sınıf öğretmenleri, 'yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı' sloganıyla tutum, yatırım, Türk malları konularında öğrencilere bilgi verdi ve miniklerin yerli malını kullanma konusunda bilinçli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağladı. Sınıf öğretmenleri; minikleri, sağlıklı beslenmeleri konusunda bilgilendirerek uyardı.

Barbaros İlkokulu 1/C sınıfı öğretmeni Sevinç Ünal, gerçekleştirilen etkinliğe ilişkin bilgi verdi. Ünal ‘’Çocuklarımızı bugüne özel hazırladık. Çocuklarımızın; Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını en iyi şekilde değerlendirmesi, bilinçlenmesi için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Öğrencilerimizin gayretli katılımıyla bu özel günümüzü en iyi şekilde kutlamaya çalıştık. Bize bu programın gerçekleşmesinde katkı sağlayan Tüm velilerimize bize sundukları desteklerinden dolayı çok mutluyuz diyen Ünal, "Velilerimize çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

3-095.jpg25589778_1478390608945179_1472623176_n.jpgbuda--girsin--2.jpgbu--girsin--1.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.