1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. Miraç Kandili Nedeniyle Mesaj Yayınladı
Miraç Kandili Nedeniyle Mesaj Yayınladı

Miraç Kandili Nedeniyle Mesaj Yayınladı

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

A+A-

Başkan Mehmet Bakkal, Merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı ve mübarek üç aylar içerisinde yer alan, içinde büyük hikmetler barındıran Miraç Kandili'nin Müslümanlar için büyük bir öneme sahip olduğu kaydetti.

Mübarek kandil gecelerinde manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği belirten Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal; "Allah’ın lütuf ve inayetinin daha fazla hissedildiği Miracın özünde, her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakarlık, paylaşma, sorumluluk, ilahi emirlere teslimiyet gösterme ve yüce mertebelere erişme vardır" dedi.

Başkan Mehmet Bakkal mesajında şu ifadelere yer verdi;" Miraç; alemlere rahmet ve insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) gerçekleştirdiği mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Dostluk ve yardımlaşmanın, feyiz ve bereketin coştuğu, sevgi ve şefkat duygularının yağmur gibi tüm insanlığın üzerine yağdığı ve yüce peygamberimizin en yüksek mertebeye ulaştığı Miracın özünde, kötülükten arınma, insanlığın faydasına değerler üretme, özveri, paylaşım, mesuliyet, ilahi emirlere teslimiyet ve yüce mertebelere ulaşma vardır. Bu önemli günlerde çevremizle, yakınlarımızla olan bağlarımızı gözden geçirirken, doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin önemini unutmamak gerek.

Bu kutlu gecede açılan ellerin ve yapılan duaların, memleketimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine, milletimizin huzuruna ve bereketine vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Miraç Kandilimiz mübarek olsun " şeklinde konuştu.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.