1. HABERLER

  2. MANŞET

  3. Mısır tarlasında,Yanan araç terkedilmiş halde bulundu
Mısır tarlasında,Yanan araç terkedilmiş halde bulundu

Mısır tarlasında,Yanan araç terkedilmiş halde bulundu

Yanan aracı bırakarak ortadan kayboldular. Ereğli’de Barbaros mahallesi Muharrem Yıldırm Caddesi üzeri palamut mevkiinde meydana gelen olayda, Mehmet Dumlu’ya ait mısır tarlası kenarında yanan araç terk edilmiş şekilde bulundu.

A+A-

Olay, Karaman yolu üzerinde bir Mısır tarlasında meydana geldi. Ereğli  merkeze bağlı Barbaros Mahallesi Muharrem Yıldırım  Caddesi üzerinde Mehmet Dumlu’ya ait Mısır tarlası yanında meydana geldi. Öğle saatlerinde Palamut mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün kim olduğu belirlenemeyen, 42 N 9743 plakalı Sedat Korhan’a ait araç mısır tarlası kenarında yanar şekilde terkedilmiş halde bulundu. Tarlasındaki ekili mısırları sulamak için gelen tarla sahibi Mehmet Dumlu tarafından bulundu. Dumlu tarla yolunda gördüğü tablo karşısında şaşkına dönerken şaşkınlığını gizleyemedi, Ayrıca mısır tarlasının yanması ise bu olayın sevindirici tarafı oldu.

Dumlu’nun olayı polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri aldığı ihbar üzerine olay yerine geldi ve durumu itfaiyeye bildiren polis tamamen yanmış olan otomobile yapılabilecek bir şeyin olmadığını görmesi üzerine polis ekipleri bölgede yaptığı araştırma ve inceleme sonrasında aracın sürücüsüne ulaşamadı, Yanan araç ise olay yerine çağrılan çekici tarafından kaldırılarak otoparka çekildi.

Tamamen yanmış şekilde bulunan araçla ilgili polis sahibine ulaşmak üzere çalışma başlatırken, polisin de olayla ilgili tahkikatı çok yönlü olarak sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler