1. HABERLER

  2. KARAMAN

  3. Mısır yüklü tıra otomobil arkadan çarptı 3 ağır yaralı
Mısır yüklü tıra otomobil arkadan çarptı 3 ağır yaralı

Mısır yüklü tıra otomobil arkadan çarptı 3 ağır yaralı

Karaman-Konya karayolunda can pazarının yaşandığı kazada: 1'i bebek 3 ağır yaralı.

A+A-

Mısır yüklü tıra arkadan çarpan otomobildeki 1'i bebek 3 kişi sıkıştıkları yerden itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Karaman'da mısır yüklü tıra arkadan çarpan otomobildeki 1'i bebek 3 kişi araç içerisinde sıkıştı. İtfaiye tarafından sıkıştıkları yerden kurtarılan baba, anne ve bebekleri ambulanslarla kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Karaman-Konya Karayolunun 18. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karaman'dan Konya istikametine seyretmekte olan Hasan D., yönetimindeki 11 ABB 755 plakalı otomobil, önünde seyretmekte olan Ali Demir, idaresindeki 16 RBT 95 plakalı mısır yüklü tıra arkadan çarptı. Kaza sonrası otomobildeki baba Hasan D., anne Pakize D. ve 2 aylık bebekleri Alpaslan D. araç içerinde sıkıştı. Otomobilde sıkışan aileyi kurtarabilmek için itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin yarım saat süren çalışmasının ardından araç içerisinde sıkışan aile kurtarılarak ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.