1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Ereğli İlçesi’nde akşam saatlerinde yağan yağmur kazaları ’da beraberinde getirdi. motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü yaralandı. Mahalle sakinleri ise yetkililerden kazanın olduğu ve okul önünde bulunan

A+A-

Ereğli İlçesi’nde akşam saatlerinde yağan yağmur kazaları ’da beraberinde getirdi.  motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü yaralandı. Mahalle sakinleri ise yetkililerden kazanın olduğu ve okul önünde bulunan bu kavşağa önlem alınmasını istedi.

Kaza, akşam saatlerinde Orhangazi Mahallesi Kazım Karabekir Ortaokulu önünde bulunan kavşak da meydana geldi.  İlçe merkezinde yaşanan kazada otomobil ile motosiklet ’in kontrolsüz kavşağa girdiği sırada çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü yaralandı.  Vatandaşlar tarafından çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı motosiklet sürücüsü 112 sağlık ekipleri tarafından sürücü, Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.