1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Motosikletli hırsız, marketten 85 bin lira ve 60 karton sigara çaldı
Motosikletli hırsız, marketten 85 bin lira ve 60 karton sigara çaldı

Motosikletli hırsız, marketten 85 bin lira ve 60 karton sigara çaldı

Motosikletiyle geldiği büfenin kapısını kırıp içeri giren kimliği belirlenemeyen şüpheli,  kasadaki 85 bin TL ile 25 bin lira değerindeki 60 karton sigaraya çalıp kaçtı.

A+A-

Şüphelinin motosikletiyle geliş ve gidiş anları güvenlik kameralarına yansıdı. Şüphelinin bir an önce yakalanmasını isteyen büfe işletmecisi Yaşar Donrul, ''İçeride 36 dakika geçirmiş. Emanet olan 85 bin lira ve sigaraları götürmüş. Kaybımız ortalama 110 bin lira kadar. Güvenlik kamerasının kayıt cihazını da çalmış. Polisimiz geldi, hırsızı yakalamak için çalışma başlattı. Umarım yakalanır." dedi.

Hırsızlık geçen çarşamba günü saat 03.50 sıralarında Konya’nın Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Yeniceler Caddesi üzerinde bulunan bir büfede meydana geldi. Motosikletiyle büfeye gelen kimliği  belirlenemeyen 1 kişi, önce çevreyi kontrol etti. Ardından motosikletinden inip büfenin kapısımı elindeki demir cisimle kırıp içeri girdi. Kasadaki 85 bin lira ile  60 karton sigarayı iş yerinde bulduğu çuvala doldurarak kaçtı.

'PARA ARKADAŞIMINDI'

Sabah  büfeye geldiğini durumu fark eden işletme sahibi Yaşar Donrul, durumu polise bildirdi. Polisin şüphelinin yakalanması için çalışma başlattığını belirten Donrul, ''Saat 03.50 sıralarında arka kapıyı kırıp içeri girmiş. Sigaraları çalıp, kasadaki nakit parayı almış ve güvenlik kameralarının kayıt cihazını çalmış. İçeriden 60 karton sigara ve 85 bin lira emanet nakit parayı götürmüş. Para emanetti arkadaşımız bıraktı ve bugün teslim etmemiz gerekiyordu. Çalınınca bizi sıkıntıya soktu. Şikâyetçiyiz. Polis ekiplerimiz gelip incelemelerini yaptı.  Yakalanmasını temenni ediyoruz." dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.