1. HABERLER

  2. Muhasebeciler İftar Yemeğinde Buluştu

Muhasebeciler İftar Yemeğinde Buluştu

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Ereğli Temsilciliğinin düzenlediği  iftar yemeği proğramı Belçeağaç Mahallesi, Derya Lokantasında...

A+A-

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Ereğli Temsilciliğinin düzenlediği  iftar yemeği proğramı Belçeağaç Mahallesi, Derya Lokantasında düzenlenen proğram ile gerçekleşti.

Geleneksel olarak düzenlenen İftar yemeğine  İlçe Kaymakamımız Şakir ERDEN, Vergi Dairesi Müdürü Nazım Yılmaz,Vergi Dairesi Şefleri, SGK Merkez Müdürü , Konya Muhasebeciler Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve Ereğli de faaliyet gösteren Mali Müşavirler  ve  aileleri  katıldı.

            İftar yemeğinde Konya SMM odası genel sekreteri İbrahim PAPARACI, Ereğli Temsilcisi Mahmut ULUSOY  yaptıkları konuşmada yemeğe katılan üyelere katılımları nedeniyle teşekkür ettiler, Mesleki açıdan birlik ve beraberliklerinin artması dileğinde bulundular.

 İlçe Kaymakamı Şakir ERDEN ise düzenlenen iftar yemeğine eşi ve çocukları ile birlikte katılırken, ERDEN, yaptığı konuşmasında,katılımdan dolayı mutlu olduğunu yaptığı konuşmasında dile getirdi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.