1. HABERLER

  2. MUHTARLAR BAŞKAN ÖZGÜVEN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

MUHTARLAR BAŞKAN ÖZGÜVEN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Belediye Başkanı Özkan ÖZGÜVEN Belediye’yi devraldığı günden itibaren yapılan ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Bugünde mesai saati ile birlikte...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan ÖZGÜVEN Belediye’yi devraldığı günden itibaren yapılan ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Bugünde mesai saati ile birlikte bir çok ziyaretin yanı sıra tüm mahalle muhtarları makama gelerek  Başkan ÖZGÜVEN’İ  makamında ziyaret ederek  hayırlı olsun dileklerinde bulundular ve mahalle sorunlarını Başkan ÖZGÜVEN ile paylaştılar ve çözüm noktasında yardım istediler.

Ereğli’de tüm muhtarlar makama gelerek Belediye Başkanı Özkan ÖZGÜVEN’İ  ziyaret ettiler ve hayırlı olsun dilerinde bulundular. Muhtarlar mahallelerin sorunlarını, eksik olan hizmetleri Başkan ÖZGÜVEN’E anlatarak çözüm noktasında yardımcı olmalarını istediler.

Başkan ÖZGÜVEN mahalle muhtarlarını tek tek makamında kabul  etti ve yaptıkları ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. ÖZGÜVEN sorunları dinledikten sonra mahallelerimizin birinci derecede sorumlu ve duyarlı insanlarısınız, dolayısıyla mahallelerde ilk ulaşacağımız ve bize yardımcı olacak sizlersiniz. Bu nedenle sizlerle mahalleler bazında kontak kuracağız, sorunlarınızı yapılacak işlerin ilk basamağı sizler olacaksınız. Yani bu dönem Belediye Başkanı olarak mahallelere yapacağımız tüm çalışmaları öncelikli olarak sizlerle paylaşacağız. ÖZGÜVEN mahallelerin eksiklerini sorunlarını, yapılacak hizmetleri biz sizlerden öğreneceğiz ve çözüm noktasında yardımcı olacağız. Bu nedenle muhtarı bulunduğunuz , mahallenin ihtiyaçlarını yapılabilecek hizmetlerin listesini çıkarın ve bana ulaştırın dedi.

Başkan ÖZGÜVEN muhtarları uğurlarken hepsiyle tek tek tokalaşarak yaptıkları ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

 

10294425_491705480929029_2091064446366156028_n

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.