1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Musa Yılmaz’dan 10 Ocak gazeteciler günü mesajı
Musa Yılmaz’dan 10 Ocak gazeteciler günü mesajı

Musa Yılmaz’dan 10 Ocak gazeteciler günü mesajı

Gazeteciler, Türk milletinin gündemine kılavuzluk eden, günümüz olaylarını etik kurallar çerçevesinde bizlerle buluşturan, zamanın her diliminde vatandaşı aydınlatan milletin müşterek sesi, müstesna meslek sahibi kişilerdir.

A+A-

Gazetecilerimiz, bazen hayatın olağan akışını, bazen olağan olmayan akışını bize farklı yönlerden bakmamızı sağlayarak anlatmaktadır.

Gazeteciler, gündem belirleme ve bazı noktalara dikkat çekmede önemli bir meslek grubudur.

Mesleğini layıkıyla yapan gazetecilerimizi tenzih ederek, belirtmeliyim ki; mesleğe kara çalan, kendini gazeteci olarak tanıtan ama inandığı doğrular için hareket etmeyen, milletimize hasmane tavır içinde bulunanların davulunu dövenlerin artık hal ve hareketlerini gözden geçirmeleri ve artık milletin gazetecisi olma yolunda önemli yol katetmesi en önemli arzumuzdur.

Bu düşüncelerle, milletimize düşünce zenginliği katan işini hakkıyla yapan, onurlu ve dik duruşu olan tüm gazetecilerimizin ve basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günlerini kutlar, kalemlerini hak ve nısfet için kullanan gazetecilerimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Av. Musa YILMAZ - MHP Ereğli İlçe Başkanı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.