1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Musa Yılmaz'dan  Dünya Engelliler Günü Mesajı
Musa Yılmaz'dan  Dünya Engelliler Günü Mesajı

Musa Yılmaz'dan  Dünya Engelliler Günü Mesajı

Mhp Ereğli ilçe başkanı Av. Musa Yılmaz yazılı bir mesaj yayınladı;

A+A-

3 Aralık Dünya Engelliler günü evrensel günlerde bulduğu karşılığı ulusal önemli günler arasında bulmuş ve bugün ülkemizde engelliler günü çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.

Engellilik durumu ister doğuştan isterse de sonradan fiziksel veya zihinsel bir engelin yol açtığı mahrumiyetleri ve/veya onların herhangi bir eksiklik ve zayıflık hissine kapılmalarına müsaade etmeden onları tümüyle kucaklamak saygın ve eşit fert olduklarını sürekli olarak hatırlarında tutmak her şeyden önce insani sorumluluğumuzun doğal bir sonucudur.

Önemli olan engelin fiziksel, zihinsel olarak doğuştan veya sonradan olması değil önemli olan aslında gerçekten bir engelden bahsediyorsak buda insanların tiniyeti, içindeki fitne ve fesatlık gibi davranışlar engel olarak algılanmalıdır.

Unutulmamalıdır ki, hepimiz aslında birer engelli adayıyız, bu kardeşlerimizin artan sorunlarını çözmek, taleplerine karşılık vermek ve fedakarlıkta bulunmak hepimizin asli görevidir bu konuda herkesin elini taşın altına koyması ve katkı verilmesi gerekmektedir.   Hepimizin bir engelli adayı olduğumuz bir düşünceyle empati kurmamız elzemdir.

Bu duygularla başta uluslar arası müsabakalarda derece alıp İstiklal marşımızı okutarak göğsümüzü kabartan engelli kardeşlerimiz olmak üzere tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, hepsine Yüce  Allah’tan huzur, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

musa-yilmaz.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.