1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Musa Yılmaz'dan Yeni Yıl Mesajı
Musa Yılmaz'dan Yeni Yıl Mesajı

Musa Yılmaz'dan Yeni Yıl Mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz Yeni Yılı Yaptığı Yazılı Açıklama İle Kutladı.

A+A-

İyisiyle kötüsüyle 2019 yılını geride bıraktık. 2019 yılının bitmesini müjdeleyen bu saatler, başlayan yeni yılın, milletimiz ve hemşehrilerimiz için bir önceki yıldan daha huzurlu ve esenlik dolu geçeceğinin habercisidir.

2019 yılında Milliyetçi Hareket Partisi olarak hem ulusalda hem de Ereğli özelinde hemşehrilerimizin sorunlarına çözüm olabilmek adına ülküdaşlarımızla gecemizi gündüzümüze kattık. Hamdolsun bizim için son derece verimli bir yıl oldu.

2019 yılında saygıdeğer Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli önderliğinde 2023 ‘’Lider Ülke Türkiye’’  hedefi adına yapılan ülkemizin daha müreffeh ve gelişmiş bir Türkiye ve Ereğli olabilmesi açısından siyaset üstü düşüncelerini Ereğli’de tatbik ettik ve onun liderliğinde emin adımlarla yürümeye devam ettik. Yüce Allah’ın izniyle 2020 yılını da aynı şekilde devam ettirerek daha güzel şeyler başaracağız.

Yeni yılda aziz milletimizin kudretine inanarak, umutlarımızı diri tutarak, karamsarlığa kapılmadan, yılmadan ve yorulmadan, bin yıllık kardeşlik hukukumuza sadık kalarak, ülkemizi ve ülkülerimizi hak ettiği mevkilere çıkarmak için mücadele etmeye devam edeceğiz. 

Bu düşüncelerle başta 1 Ocak 2020 yılında Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin yeni yaşını kutluyor, Allah’tan kendisine hayırlı ve sağlıklı ömürler vermesini temenni ediyor, yeni yılın Ereğli’li hemşehrilerimize, Aziz Türk milletine ve tüm Türk-İslam alemine hayırlar getirmesini diliyor, 2020 yılının bir önceki yıldan daha mutlu, daha huzurlu bir yıl olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.