1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Müstakil ev çıkan yangında alev alev yandı
Müstakil ev çıkan yangında alev alev yandı

Müstakil ev çıkan yangında alev alev yandı

Ereğli’de sobadan çıkan yangında müstakil ev alev alev yandı.

A+A-

Yangın, Saat 00:55 sıralarında Ereğli İlçesi Cami Kebir Mahallesi İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısında bulunan Ebruh sokakta meydana geldi.  Erol Savaş'a ait Müstakil ev'de sobadan sıçrayan ateş sonrasında çıkan yangında gecenin karanlığını duman ve alevler kapladı. Mahalle bekçilerinin yangını haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye , polis ve medaş ekipleri sevk edildi.

Evde kalan vatandaşların tahliye edilmesi sonrasında olaya Medaş ekiplerinin elektrikleri kesmesi sonrasında itfaiye ekipleri zamanında müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Kısa sürede söndürülen yangında herhangi bir can kaybı olmazken itfaiye soğutma çalışmalarını yaptı. Olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yangında dumandan etkilenen ve evin durumuna üzülen kaynana Ayşe Gökkaya isimli yaşlı kadının sinir krizi geçirmesi sonucu olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis soruşturma başlattı.

Çıkan üzücü yangında sonrasında zor durumda kalan yangın mağduru vatandaşa, Ereğli halkı ve yardımseverlerin destek ve yardımları ile biraz olsun yarasını sarmak gerekiyor ve haydi Ereğli birlik olma zamanı diyor ve Özellikle yetkilileri göreve davet ediyoruz.

eregli-yangin.jpg

konya-eregli-yangin.jpg

yangin-eregli.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.