1. HABERLER

  2. Mutlu Aile Huzurlu Toplum Konferansına Yoğun İlgi

Mutlu Aile Huzurlu Toplum Konferansına Yoğun İlgi

Ereğli Belediye Başkanlığı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa organize edilen Mutlu Aile Huzurlu Toplum Konferansı Ereğli...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanlığı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa organize edilen Mutlu Aile Huzurlu Toplum Konferansı Ereğli Kültür ve Spor Merkezinde yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Ekranların sevilen yüzü İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu tarafından Ereğli’de Mutlu Aile Huzurlu Toplum Konferansı verildi. Ereğli Belediye Başkanlığı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Konferansa Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Belediye Başkan Yardımcıları Agâh Taşkın, Zuhal Savaş ve Âdem Erdal ile birlikte Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı yetkilileri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Programda Konya Türk Müziği Topluluğunun kısa bir konserinin ardından Konferansın açılış konuşmasını yapan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, toplumun vazgeçilmez unsuru olan ailenin huzurlu olmasının çok büyük bir önem taşıdığını belirttiği konuşmasında, en küçük birey olan ailenin huzurlu olmasının toplumunda huzurlu olmasına vesile olacağını kaydetti.

Ereğli Belediyesi olarak sosyal belediyecilik politikaları çerçevesinde aile unsurunu benimsediklerini belirten Özgüven, ailelerde huzurun yaygın olması ve buna bağlı olarak toplumda huzurun hâkim olmasına yönelik çalışmalar doğrultusunda bu ve bu tarz etkinlikleri sıklıkla gerçekleştireceklerini söyledi. Özgüven, programda kendilerine destek veren Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı başta olmak üzere Konya Türk Müzik Topluluğuna ve Konferansa yoğun ilgi gösteren Ereğli halkına teşekkür etti. Konuşmaların ardından İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu tarafından, Ereğli halkına Mutlu Aile Huzurlu Toplum konulu konferans verildi.

Programın ardından Başkan Özgüven Ömer Döngeloğlu’na günün anısına çiçek ve plaket takdim etti. Konferansa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ise Başkan Özgüven’e teşekkür ederek programların devamını istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.