1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ‘’MUTLU BAYRAMLAR EREĞLİ’’
‘’MUTLU BAYRAMLAR EREĞLİ’’

‘’MUTLU BAYRAMLAR EREĞLİ’’

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz’dan Ramazan Bayramı Mesajı

A+A-

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan bir Ramazan ayı’na daha içimiz buruk bir şekilde veda etmekteyiz.

Biliyoruz ki bayramlar, gönüllerdeki katılıkların yumuşadığı, dostluk ve dayanışma duyguların pekiştiği, dargınlıkların sona erdiği, saygı, sevgi ve hoşgörünün doruklaştığı zaman dilimini ifade eder.

Bir ay boyunca Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmak ve rahmetinden feyizlenmek, haram’dan uzak, sevap hanemiz için yaptığımız nafile ibadetlerimizden oruç ibadetiyle sabır ve empatimizin tekamülünü sağladık. Ramazan ayının anlam ve önemine binaen ’sağ elin verdiğini sol elin görmesin’ anlayışıyla gerçekleştirdiğimiz yardım ibadetlerimizi gerçekleştirdik.  Nefislerimizi körelttik, nefeslerimizi güçlendirdik.

Yüce Allah’a şükürler olsun ki; bu Ramazan iki yılı aşkın süredir kapanma ve kısıtlı olmadan iftar sofralarında, çay muhabbetlerinde bir araya geldiğimiz, kavuşmalarımızın yarım ve buruk olmadığı bir Ramazan ayı oldu. Bugün yaptığımız son sahur ve yapacağımız son iftarla, on bir ayın sultanına veda edeceğiz. Yüce Allah’tan en büyük temennim nice bayramlara birlik ve beraberlik içinde bizleri ulaştırmasıdır.  

Vatanımızın her köşesinde bayramı; son iftarını açmak için bekleyen, yeni bir bayrama ulaşmak için dua eden eller ve bayramı sevinçle bekleyen, gülen yüzler, umutlu gönüllerin refakatinde kutlanacak bayram günlerinin, Türk milletinin içinde bulunduğu bu mübarek zaman diliminin yüzü suyu hürmetine milletçe kardeşlik duygularımızın zirveleştiği, birlik ve beraberliğimizin kaim olmasını, büyük Türk milleti ve devletinin şahlanışa geçmesi en büyük istek ve temennimdir.

Bu halisane niyetlerle, başta şehit ailelerimiz olmak üzere, Ereğli’li hemşehrilerimize, büyük Türk milletine; sağlık, huzur, başarı, hoşgörü ve gelişmişlik seviyesine ulaşarak, uzaktan şehrimize gelecek olanların trafik kurallarına uyarak, bayramın yakınlaştırma amacının bizleri sevdiklerimizden uzaklaştırmaması ümidiyle, Türk-İslam coğrafyasının mübarek Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.

Allah Türk’ü Korusun ve Yüceltsin!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.