1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Mutlu Yaşam İnşaat Ereğli'de Açıldı
Mutlu Yaşam İnşaat Ereğli'de Açıldı

Mutlu Yaşam İnşaat Ereğli'de Açıldı

Ereğli'de Muharrem Mutlu'nun sahibi olduğu Mutlu Yaşam İnşaat firması Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Adem Erdal ve davetlilerin katılımıyla açıldı.Başkan Yardımcısı Erdal,Hayırlı olsun dilekleriyle işyerinin açılış kurdelesini kesti.

A+A-

Ereğli'de Muharrem Mutlu'nun  sahibi olduğu Mutlu Yaşam İnşaat firması Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Adem Erdal ve davetlilerin katılımıyla açıldı.Başkan Yardımcısı Erdal,Hayırlı olsun dilekleriyle  işyerinin açılış kurdelesini kesti.

Ereğli Namık Kemal Mahallesi  Atatürk Bulvarı üzerinde açılan Mutlu Yaşam İnşaat firması düzenlenen tören ile açıldı. İşyeri açılışına  Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Adem Erdal, davetli misafirler ve  çok sayıda vatandaş katıldı.

dsc_0251.jpg

İş yerinin açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı yardımcısı Adem Erdal, yeni açılan her işyerinin ilçenin ekonomik anlamda büyümesine katkı sağladığını belirterek, “Mutlu Yaşam İnşaat firması sahiplerini kutluyor, açılan bu iş yerinin öncelikle kendilerine, ailelerine ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İşyeri sahibi  Muharrem Mutlu ise, Ereğli halkına en iyi hizmeti verme gayretinde olacaklarını belirterek, davete katılan misafirlerine teşekkür etti. 

İşyeri açılışı yapılan ikramla son buldu.

Bizlerde Mutlu Yaşam İnşaat firmasına hayırlı olsun diyor, bol kazançlar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.