1. HABERLER

  2. Namık Kemal Mahallesi Doğalgaza Kavuştu

Namık Kemal Mahallesi Doğalgaza Kavuştu

Ereğli Belediyesi ve Enerya’nın organizasyonunda sürdürülen çalışmalar sonunda Namık Kemal Mahallesi Akbel Sokakta Doğalgaz Basınç Düşürme İstasyonu...

A+A-

Ereğli Belediyesi ve Enerya’nın organizasyonunda sürdürülen çalışmalar sonunda Namık Kemal Mahallesi Akbel Sokakta Doğalgaz Basınç Düşürme İstasyonu hizmete açıldı.

Mahalle sakinlerinin Belediye Başkanı Özkan Özgüven’den doğalgaz talep etmesi sonrası Enerya ile başlatılan görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından başlatılan ortak çalışma ile Namık Kemal Mahallesi Akbel Sokakta Doğalgaz Basınç Düşürme İstasyonu kuruldu.

Doğalgaz Basınç Düşürme İstasyonunun açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Zuhal Savaş ve Adem Erdal ile Enerya Yetkilileri ve Mahalle Muhtarı İbrahim Yıldırım katıldı.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in Doğalgaz Basınç Düşürme İstasyonu kurulması için Belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiğini söyleyen Başkan Yardımcısı Zuhal Savaş, “Başkanımız Özkan Özgüven’in talimatları sonucu öncelikle yol açma işlemlerine hız verdik. Bu süreci hızlı bir şekilde tamamlayıp alt yapı eksiklikleri konusunu gündemimize aldık. Daha sonra Enerya’nın yapacağı çalışmaların tamamlanmasını bekledik ve bugün itibari ile çalışmalar tamamlandı ve Namık Kemal Mahallesi Akbel Sokakta Doğalgaz Basınç Düşürme İstasyonu hizmete girdi. Mahalle sakinlerimiz doğalgaza kavuştu. Hayırlı olsun” dedi.

Mahalle Muhtarı İbrahim Yıldırım ise Belediye Başkanı Özkan Özgüven nezdinde emeği geçen Belediye Personeli ve Enerya’ya teşekkür etti.

Mahalle Sakinleri de doğalgaza kavuşmalarında başta Belediye Başkanı Özkan Özgüven olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler ve kaliteli, ucuz ve çevre kirliliği oluşturmayan doğalgaz kullanacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.