1. HABERLER

  2. NAS'DAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI

NAS'DAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI

Milli mücadelenin başladığı, bir milletin uyanışının ve millet iradesine dayanan tam bağımsız bir devletin kurulmasının sembolü Türkiye Cumhuriyeti’nin...

A+A-

Milli mücadelenin başladığı, bir milletin uyanışının ve millet iradesine dayanan tam bağımsız bir devletin kurulmasının sembolü Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarındandır 19 Mayıs 1919,

Gazi Mustafa Kemal,Türkiye Cumhuriyeti’nin istikbalinin gençlerin elinde ve omuzlarında yükseleceğini bildiği için en büyük eserim diye nitelendirdiği Cumhuriyeti gençlerimize emanet etmiştir.

Ülkemizi milli ve manevi zenginlikleriyle, gelecek kuşaklara teslim etmek de tüm gençlerimizin görev ve sorumluluğudur.

Bu anlamda  Gençlerimizi, milletimizin en büyük zenginliği olarak kabul ediyor, onlara güveniyoruz, birlikte geleceği inşa ediyoruz.

Onların yüzlerindeki ışıkta, gözlerindeki pırıltıda her geçen gün daha da güçlenen Türkiye’mizin aydınlık geleceğini görüyoruz.

Ayrıca , ülke olarak yas içinde bulunduğumuz şu günlerde birlik ve beraberliğimizi korumamız, yaralarımızı ulus olarak tam dayanışma içerisinde sarmamız gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet,ve minnetle anıyor, yarınlarımızın güvencesi, gençlerimizin '19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

--

Evren NAS

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.