1. HABERLER

  2. EMİRGAZİ

  3. Nurişen Koçak  yaşlı  hastaları ziyaret ederek gönülleri alıyor.
Nurişen Koçak  yaşlı  hastaları ziyaret ederek gönülleri alıyor.

Nurişen Koçak  yaşlı  hastaları ziyaret ederek gönülleri alıyor.

​​​​​​​Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak yoğun kış mesaisi arasında yaşlılarımızı da unutmuyor. Sosyal Belediyeciliğin gereği yaşlı ve büyüklerimizi ziyaret ederek hal ve hatırlarını soruyor, istek ve taleplerini dinliyoruz gönüllerini alıyor.

A+A-

Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak yoğun kış mesaisi arasında yaşlılarımızı da unutmuyor. Sosyal Belediyeciliğin gereği yaşlı ve büyüklerimizi ziyaret ederek hal ve hatırlarını soruyor, istek ve taleplerini dinliyoruz gönüllerini alıyor.

Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak  İlçe halkından Musa Okumuş (mavşan) ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti  Koçak''Hastalıkta sağlıkta bizim  içindir.Gönül ister ki her daim genç kalalım  ama belli bir yaşa gelindiğinde elbette vücut gençliğini yitiriyor.Gün gelecek  bizlerde yaşlanacağız insanın, her günü bir değildir. Gezip gören koşup eğlenen insanlar, yatağa bağlanınca her gün görüp konuştuğu insanları görmek isterler, kendisini ziyaret etmelerini bekler bize  düşen görevde yaşlılarımızı ziyaret ederek bir nebzede olsa onların gönüllerini almak, Emirgazi Belediye Başkanı olarak  İlçemizde yaşayan Musa amcamızı ziyaret ederek şifa dileklerimi sundum diyen Koçak, bizler  Hastalıkla boğuşan  yaşlı ve hasta büyüklerimizi ziyaret etmeliyiz, iyi ve kötü günde yanlarında olmalıyız ki  bu konuda  topluma örnek olmalıyız yeni gelen nesilleri,  komşuluk ilişkileri konusunda  bilinçlendirmeli duyarlılığı artırmalı, komşuluk  ilişkilerinin  gelişmesine vesile olmalıyız.dedi

hastaa.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.