1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. O EREĞLİ'NİN GURURU OLDU
O EREĞLİ'NİN GURURU OLDU

O EREĞLİ'NİN GURURU OLDU

Ereğli Fen Lisesi Öğrencisi Osman Taylan İşleyici TÜBİTAK tarafından düzenlenen,Türkiye Biyoloji Olimpiyatları'nda Ereğli'mizi başarıyla temsil etti.

A+A-

Ereğli Fen Lisesi Öğrencisi Osman Taylan İşleyici TÜBİTAK tarafından düzenlenen,Türkiye Biyoloji Olimpiyatları'nda Ereğli'mizi başarıyla temsil etti.

Osman Taylan İşleyici, TÜBİTAK tarafından düzenlenen Türkiye Biyoloji Olimpiyatlarında derece yaparak madalya almaya hak kazandı. İlçemiz Ereğli'nin sevilen esnaflarından Garanti Emlak isimli iş yerinin sahibi Ömer Devrim İşleyicinin oğlu, Ereğli Fen Lisesi Öğrencisi Osman Taylan İşleyici Ereğliyi ve okulunu en güzel şekilde adını duyurdu. İşleyici, TÜBİTAK Biyoloji Olimpiyatlarında dereceye yaparak Ereğli'mizi başarısıyla tanıttı.

7f8af934-0370-4eea-8dbc-d62fb664a80e.jpg

TÜBİTAK'TAN İŞLEYİCİYE MADALYA

 

Türkiye Biyoloji olimpiyatlarında kategorisinde dereceye girerek ödüle layık görülen İşleyici, Bu kazanımıyla Ereğli'mizin ve öğrenim gördüğü okulunun da haklı gururu oldu. Gelecekte büyük bir bilim adamı olacak olan İşleyici, Başarısıyla onu yetiştiren öğretmen ve ailesini mutlu ederken, ilçemizde de duyulan başarı sevince neden oldu. Tanıtım konusunda büyük masraf ve paralar harcanarak yapılan giderleri geleceğin genç bilim adamı hemşerimiz Osman Taylan İşleyici, İlçemizin adını Türkiye Biyoloji Olimpiyatlarında elde ettiği başarı ile reklam ve tanıtımı yaptı.

 

Bizlerde,Ülkemizin aydınlık geleceği Pırıl Pırıl bir evlat yetiştiren ailesini ve Öğrencimizin haklı başarısında emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyor, Osman Taylan İşleyici tebrik ediyor ve yolun açık olsun diyoruz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.