1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. O Üzücü Kaza Sonrasında, Ölü sayısı 3’e Çıktı!
O Üzücü Kaza Sonrasında, Ölü sayısı 3’e Çıktı!

O Üzücü Kaza Sonrasında, Ölü sayısı 3’e Çıktı!

Geçtiğimiz hafta içerisinde Organize Sanayi Hortu Mahallesi mevkiinde yaşanan o feci kazada 2 vatandaşımız hayatını kaybederken 8 kişide yaralanmıştı.

A+A-

Geçtiğimiz hafta içerisinde Organize Sanayi Hortu Mahallesi mevkiinde yaşanan o feci kazada 2 vatandaşımız hayatını kaybederken 8 kişide yaralanmıştı. Malesef bu sabah alınan üzücü haber sonrasında Ayşe Yalama isimli vatandaşımızda yaşam mücadelesini kaybetti.

Abdulkadir Sulak yönetimindeki tarım işçilerini taşıyan 42 K 9444 plakalı kamyonet, Ereğli-Konya karayolunun 12. kilometresinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrilmesiyle meydana gelmişti.  Kazada, araçta bulunan Ayfer Uçar ve Gülender Akkaş’ın hayatını kaybettiği kazada, Maalesef Ayşe Yalama isimli hemşerimizde yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi. Sürücü Sulak, Güler Topbaş, Fadime Akyıldız, Songülnur Yurttaş, Nabider Gül, Hatice ve Cemile Şahin yaralanmıştı.

Bizlerde bu üzücü kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet diler. Acılı ailelerine baş sağlığı ve sabır dileriz. Kazada yaralan ve halen tedavi görmekte olan vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.