1. HABERLER

  2. Odbekder’de Yırdırım Dönemi

Odbekder’de Yırdırım Dönemi

( Yılmaz YILDIRIM, Oğuz Dulkadiroğlu Bekdik Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanlığına seçilmesi ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.)Saygıdeğer...

A+A-

( Yılmaz YILDIRIM, Oğuz Dulkadiroğlu Bekdik Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanlığına seçilmesi ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.)

Saygıdeğer Hemşerilerim,

Oğuz Dulkadiroğlu Bekdik Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanlığını 2007 yılından beri yürümekte olan Doktor Ali Sayar Bey, CHP’den Milletvekili aday adayı olduğundan dolayı dernek başkanlığı görevinden 15 Şubat 2015 tarihi itibarıyla ayrılmıştır.

Kendilerine, yaptığı hizmetlerinden dolayı derneğimiz ve Bekdik toplumu adına teşekkür ederim.

Oğuz Dulkadiroğlu Bekdik Kültürünü Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu,

15 Şubat 2015 tarihinde toplanarak derneğimizin başkanlığını şahsımı layık görmüşlerdir. Yönetimimize, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza şahsıma gösterdikleri güvenden ötürü teşekkür ederim.

Dernek olarak bizim meselemiz, bizi biz yapan değerlere sahip çıkabilmek, yüreklerin bir vurmasını ve tekten çoğa, çoktan teke dönebilmeyi başarabilmektir.

Bizler istiyoruz ki her olayı, her olguyu yerli yerine koyarak, yerli yerinde değerlendirerek geleceğe birlik bilinciyle yürüyebilmeliyiz.

Bekdik toplumunun güzel insanlarının bizlere vereceği güç ve destekle Bekdik toplumuna ve Ereğli’mize hizmet etmeye çalışacağız.

Adına ömür dediğimiz ve yaşamaya çalıştığımız hayatımız, kısa bir yolculuktan başka bir şey değildir.

İşte bu kısa hayatın bilincinde olarak, uzun ve güzel şeyler bırakabilmek adına yola çıkan Milletvekili adaylarımızın hepsine başarılar dileriz.

Bu yolculuklarının en başta kendilerine, Ereğli’mize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Yılmaz YILDIRIM

ODBEKDER Başkanı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.