1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. ÖĞRENCİ DOSTU KAYMAKAM HALKIN TAKDİRİNİ KAZANIYOR
ÖĞRENCİ DOSTU KAYMAKAM HALKIN TAKDİRİNİ KAZANIYOR

ÖĞRENCİ DOSTU KAYMAKAM HALKIN TAKDİRİNİ KAZANIYOR

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Okul ziyaretlerini sürdürdü. Aydos Anaokulu ve Orhaniye Meryem Eren İlkokulu ile Ortaokulunu ziyaret etti.

A+A-

Kaymakam Çiftçinin yapmış olduğu ziyaretlere İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç'de eşlik etti.

ÇİFTÇİ GÖNÜLLERİ GİRİYOR

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi yapmış olduğu ziyarette, Aydos Anaokulu ile Orhaniye Meryem Eren İlkokulu ve Ortaokulunun genel durumu hakkında okul müdürlerinden bilgi aldı. Çiftçi, minik öğrencilerle bir bir ilgilenerek onları bağrına bastı. Kaymakam çiftçi öğretmenlerle yaptığı sohbette ise öğrencilerin durumları hakkında bilgiler aldı. Çiftçi, öğrencilerin yetiştirilmesinde gördüğü başarı oranı nedeniyle öğretmenlerede teşekkür etti. Kaymakam Çiftçi, Her fırsatta vatandaşlarla buluşmasının yanı sıra  yaptığı okul ziyaretlerinde öğrencilerlede buluşan ve Devletin temsilcisi olarak onlara gösterdiği yakın ilgi ve şefkat ile miniklerin gönüllerini kazandı.

Kaymakam Çiftçinin, Zaman zaman öğretmen gibi derslere katılmasıyla ve ''Değişim eğitimle, eğitim ise ailede başlar'' sözünde olduğu gibi eğitime büyük önem vermesi, öğrencilerle ilişkileri çok sıcak olan bir Kaymakama sahip olan Ereğli'nin bu dönem eğitimde çok şanslı olduğu söylenebilir. Kaymakam, Aile, Öğrenci ve Öğretmen ilişkisinin olumlu Yansımaları derslere ve öğrencilerin başarılarına büyük katkı sağladı. Kaymakam Çiftçi'nin öğrencilerle bir arkadaş gibi olan ilişkileri ve başarıya dair yönlendirmeleri bu konuda önemli bir yer tutmaktadır. Yine Ereğli halkı tarafından yaptığı konuşmalarda her zaman için eğitime verdiği önem ile okullara gösterdiği özel ilgi dolayısıyla ilçede vatandaşlar tarafından eğitimci ve öğrenci dostu Kaymakam olarak biliniyor. Bu ilgi ise eğitime verilen değer nedeniyle öğrenci velilerinin takdirini kazanıyor.

Bizlerde basın mensupları olarak halkın teşekkürünü, öğrencilerin sevgisini, öğretmenleri ise mutlu eden ve başarının  kazanılmasına vesile olan Kaymakam Çiftçiye hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

hayrettin-ciftci-005.jpg

eregli-kaymakami-ve-egitim.jpg

hayrettin-cidtci-ve-egitim.jpg

hayrettin-ciftci-egitim.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.