1. HABERLER

  2. ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ KONYA-EREĞLİ İLÇE SINAV MERKEZİ YÖNETİCİLİĞİNDEN KAMUOYUNA DUYURULUR

ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ KONYA-EREĞLİ İLÇE SINAV MERKEZİ YÖNETİCİLİĞİNDEN KAMUOYUNA DUYURULUR

ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİKONYA-EREĞLİ İLÇE SINAV MERKEZİ YÖNETİCİLİĞİNDENKAMUOYUNA DUYURULURİlçemizde, 27 Eylül 2014 Cumartesi ve...

A+A-

ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ

KONYA-EREĞLİ İLÇE SINAV MERKEZİ YÖNETİCİLİĞİNDEN

KAMUOYUNA DUYURULUR

İlçemizde, 27 Eylül 2014 Cumartesi ve 28 Eylül 2014 Pazar günü iki ayrı oturumda olmak üzere KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI yapılacaktır.

Bu sınavın öncelikle sınava girecek kardeşlerimize, Ereğli’ye, vatana ve millete hayırlı olmasını diliyorum.

Öncelikle adaylara önemli bir hatırlatmada bulunmak istiyorum:

-Sınava girecek adayların sınava girişte; sınava giriş belgeleri ve nüfus cüzdanı ya da süresi geçmemiş pasaportları kabul edileceğinden bunlar haricinde bir kimlik belgesiyle kesinlikle sınava alınmayacaklardır

27 Eylül 2014 Cumartesi günü Ön lisans mezunlarının sınavı yapılacaktır. Ön lisans KPSS

8 okulda 104 Salonda 2226 adayın katılımı ile gerçekleştirilecektir.

-Ön lisans Oturumunda şehir merkezindeki Dumlupınar Ortaokulu, yardımcısız engelli adaylarımız için tahsis edilmiştir. Bu okulda 1 yardımcısız engelli adayımız sınava girecektir.

***

28 Eylül 2014 Pazar günü Ortaöğretim mezunlarının sınavı yapılacaktır. Ortaöğretim mezunlarının müracaatı fazla olduğu için bu KPSS 18 okulda 244 Salonda 4481 adayın katılımı ile gerçekleştirilecektir.

- Ortaöğretim Oturumunda şehir merkezindeki Dumlupınar Ortaokulu, yardımcısız engelli adaylarımız için; Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim Uygulama Merkezi de yardımcılı engelli adaylarımız için tahsis edilmiştir. Bu iki okuldaki adaylarımızın sınavı için alanında uzman eğitimciler görevlendirilmiştir. Engelli adaylarımızın sınavının yapılacağı okullar için ÖSYM merkezi tarafından kameralar ve uzmanlar gönderilmiş olup bu sınavların tamamı kayıt altına alınacaktır.

Pazar günü Dumlupınar ortaokulunda 4 yardımcısız engelli; Kazım Demirel Sevgi Okulunda 2 yardımcılı engelli adayımız sınava girecektir. Başka bir ifadeyle bu iki okulda toplam 6 adayımız sınava girecektir.

***

27 ve 28 Eylül 2014 tarihlerindeki KPS Sınavlarında toplam 26 okulda 448 Salonda 6707 aday sınava girecek; bu sınavlarda bina yöneticisi, bina sınav sorumlusu, salon başkanı, gözetmen v.b. görev başlıkları altında toplam 1032 arkadaşımız görev alacaklardır. Güvenlik görevlisi arkadaşlarımız bu sayıya dahil değildir.

Sınavın sorunsuz geçmesi için bütün birimler ve görevliler tarafından gerekli tedbirler alınmıştır. Tekrar Ereğlili hemşerilerime ve sınava girecek tüm adaylara başarılar diliyor, saygılar sunuyorum.

Önümüzdeki günlerde kavuşacağımız Mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi dileklerimle kutluyor, Ereğlili hemşerilerime, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum.

Prof. Dr. Mustafa PEHLİVAN

ÖSYM KONYA-EREĞLİ

İLÇE SINAV MERKEZİ YÖNETİCİSİ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.