1. HABERLER

  2. Öğrenci Servislerine Durak Yeri

Öğrenci Servislerine Durak Yeri

Ereğli Belediyesi tarafından ilçede görev yapan öğrenci servisleri için toplu durak yeri tahsis edildi.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, durak...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından ilçede görev yapan öğrenci servisleri için toplu durak yeri tahsis edildi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, durak ve park alanı için destek isteyen öğrenci taşımacılığı yapan servis ve minibüsçülere gerekli hassasiyeti göstererek yer tahsisi konusundaki çalışmaların hızlanmasını sağladı.

Öğrenci Servislerine Durak YeriEreğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Hıdırlı Mahallesi Ulubatlı Hasan Sokakta bulunan belediyeye ait eski odun pazarının bulunduğu alanda yapılan düzenleme ile öğrenci servisleri için durak yeri için çevre düzenlemesi ve kumlama çalışmaları yapıldı.

Öğrenci Servisçiliği yapan minibüsçüler yapılan bu düzenlemeden duydukları memnuniyeti dile getirirken, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Düzenli ve yaşanabilir bir kent oluşturmak adına ürettiğimiz projeler ve yapılan çalışmalar Ereğli’nin geleceği adına çok önemli olacaktır. Yapılan çalışmaların ve önümüzdeki dönem hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizin bir bir vücut bulması ile birlikte Ereğli’nin de görüntüsü değişecektir. Ereğli’ye yakışmayan ve kangren gibi görülen yaraları temizlediğimiz gibi, geleceğini şekillendirecek projeleri de bu dönem ortaya koyacağız. İnanıyorum ki her yönüyle daha ileri ve yaşam standardı daha da yükselmiş bir Ereğli’yi hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.