1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Öğrenci ve Öğretmenleri Taşıyan Servisler Çarpıştı
Öğrenci ve Öğretmenleri Taşıyan Servisler Çarpıştı

Öğrenci ve Öğretmenleri Taşıyan Servisler Çarpıştı

Ereğli'de sabah saatlerinde Uğur Mumcu Caddesi üzeri Torun gıda önünde meydana gelen trafik kazasında servis araçları kavşak içerisinde çarpıştı.Öğrenci...

A+A-

Ereğli'de sabah saatlerinde Uğur Mumcu Caddesi üzeri Torun gıda önünde meydana gelen trafik kazasında servis araçları kavşak içerisinde çarpıştı.

Öğrenci ve Öğretmenleri taşıyan servislerin çarpışması sonucunda bu kazada 4 öğretmen yaralanırken, şükür bu kazada korkulan olmadı çünkü çarpışmanın etkisi ile servis minibüsü yol ortasına boylu boyunca devrilmişti.

Edinilen bilgiye göre, Kutören Kasabasında görevli öğretmenleri taşıyan Metin Yıldız’ın Kullandığı 42 EKH 76 plakalı servis minibüsü ile öğrencileri taşıyan Adnan  Yıldız’ın Kullandığı 42 YU 023 plakalı minibüs, Uğur Mumcu Caddesi üzerindeki kavşakta çarpıştı.Kaza’da Veysel Ayfer,Muhammet Ünsal, Hasan Ulu ve Seher Küçükşahin isimli Öğretmenler yaralandı.

İhbarı alan çok sayıda  112 sağlık ekibi ve Polis ekipleri olay yerine intikal etmesi sonucu yolda güvenlik önlemi alınırken kazada yaralanan öğretmenler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri ise bu servis minibüslerinin karıştığı yaralamalı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.