1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Öğrencilerden Anlamlı Kampanya
Öğrencilerden Anlamlı Kampanya

Öğrencilerden Anlamlı Kampanya

Şehit Kamil Atalay Ortaokulu öğrencileri “her sınıf bir sandalye” kampanyası düzenledi. Kampanya’nın amacı ise ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara ulaşarak gönüllerine dokunmak.

A+A-

Ereğli Şehit Kamil Atalay Ortaokulu öğrencileri ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara ulaştırmak için “her sınıf bir sandalye” kampanyası düzenledi. 25 sınıfın katılımı ile gerçekleştirilen kampanyada alımı gerçekleştirilen sandalyeler Engelsiz Yarınlar Derneğine teslim edildi.

Şehit Kamil Atalay Ortaokulunda düzenlenen program ile sandalyeler Engelsiz Yarınlar Derneği yöneticilerine teslim edildi.

Programa Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ile ilçe protokolü katıldı. Programda konuşan Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Songül Vural, yapılan kampanya ile ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara büyük katkı sunulacağını ifade ederek, kampanyanın yapılmasına öncülük eden okul yönetimi ve öğrencilere teşekkür etti.

Vural sandalye teslimini de her sınıfla beraber gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

İlçe Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ise çok anlamlı bir kampanya düzenlediğini vurgulayarak, “Kampanyaya bizzat öğrencilerin dahil olması bu kampanyaya ayrı bir anlam yükledi. Her sınıf tarafından alınan bu sandalyeler yüzlerin gülmesine, gönüllere dokunulmasına katkı sağlayacak. Herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ereglide-tekerlekli-sandalye-kampanyasi.jpg

ereglide-tekerlekli-sandalye-kampanyasi-001.jpg

ereglide-tekerlekli-sandalye-kampanyasi-002.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.