1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Öğrencilere yönelik Konferans
Öğrencilere yönelik Konferans

Öğrencilere yönelik Konferans

Ereğli Kültür Merkezinde ''İlgilendiğiniz şeyler kadar varsınız,Belki de bu yüzden hiç yoksunuz '' konulu öğrencilere yönelik  eğitim programı gerçekleştirildi.

A+A-

Ereğli Kültür Merkezinde ''İlgilendiğiniz şeyler kadar varsınız,Belki de bu yüzden hiç yoksunuz '' konulu öğrencilere yönelik  eğitim programı gerçekleştirildi.

Safa Güçlü Organizatörlüğünde hazırlana,Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Daire Başkanı Ömer Güçlü,Dünyaca Ünlü Girişimci Ataman Özbay ve Can yaman'ın katılımıyla  gerçekleştirilen  Konferans Programına Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, Öğretmen, öğrenciler ve Ereğli halkı katıldı.

snapshot-00;00;12;17.jpg

Safa Güçlü'nün  Organizatörlüğünde, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Daire Başkanı Ömer Güçlü,Dünyaca Ünlü Girişimci Ataman Özbay ve Can yaman'ın sunumuyla verilen eğitim  programı Ereğli Kültür merkezinde   gerçekleştirildi. Katılımcılara ''Günümüz de ders çalışma teknikleri, İnternetten ders çalışma da nasıl faydalanabiliriz, gibi öğrencilere yönelik konular anlatıldı.  

snapshot-00;03;46;13.jpg

Konuşmacılardan Can Yaman Başarısızlık sonrası başlayan birçok  bahanelerin   anne babalar  ve öğretmenler tarafından  fark edilmesinin öğrenciye  yaklaşımlarında  başarıya ulaşana kadar sabırlı  bir süreç olduğuna dikkat çekti. Yaman, konuşmasında  Ders çalışmada  kendisine üretilen imkanları ''kitabım yok, internetim yok, zamanım yok gibi bu bütün bahanelerin temel fikrinin içinde öğrencinin başarısızlıklarının araştırılması, bulunmasının ve sonrasında ikna  yapılarak başarının yakalanmasına kadar geçen sürenin tamamının bir bütün olarak ele alınarak çözümler üretilmeli vurgusu yaptı. Yaman, yapılan sunum  sonrasında başarı ilgimizi yönelttiğimiz alanların  sonuçları düşünülmeden yapılan  kayıplar veya kazanımlar olacağı, ''İlgilendiğiniz şeyler kadar varsınız,Belki de bu yüzden hiç yoksunuz '' vurgusunu yaptı.

snapshot-00;05;15;20.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.