1. HABERLER

  2. Öğretmenler Yemekte Buluştu

Öğretmenler Yemekte Buluştu

Ereğli Belediyesi’nin katkılarıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Türk Eğitim Sen Ereğli Şubesi tarafından Kültür Sarayı’nda yemekli bir...

A+A-

Ereğli Belediyesi’nin katkılarıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Türk Eğitim Sen Ereğli Şubesi tarafından Kültür Sarayı’nda yemekli bir organizasyon gerçekleştirildi.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Eğitim Türk Sen Ereğli Şubesi bir organizasyon gerçekleştirerek sendika üyeleri, öğretmenler ve protokolden oluşan bir katılımla Kültür Merkezi’nin yanında bulunan Kültür Sarayı’nda konuklarını yemekte ağırladı.

Eğitim Türk Sen Ereğli Şube Başkanı Yakup Kocadağ, bir çok haklarından yoksun bırakılan, atama bekleyen ve sözleşmeli personel alımıyla çile çektirilen öğretmenlerin hak ettiği konuma gelmesinin en büyük temennileri olduğunu ifade ederek gecenin açılış konuşmasını yaptı ve katılımcılara teşekkür etti.

Eğitimin her aşamasında kurum, kuruluş, öğretmen ve öğrencilere Ereğli Belediyesi’nin sağladığı katkıların büyük önemi olduğunu belirten Şube Başkanı Kocadağ, “Okullarımızın her türlü ihtiyacına anında cevap veren ve başarılı öğrencileri ödüllendirerek onları cesaretlendiren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya bu gece için sağladığı katkılar adına da teşekkür ederim” dedi.

Öğretmenlerin eğitimin en önemli ve ayrılmaz parçası olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Öğretmenler Gününü kutladığımız bu günlerde, Milli Eğitimin müfredatında ve içeriğinde her hangi bir değişikliğe gidilmeden dershanelerin kapatılmasına yönelik çalışmaları esefle kınıyorum. Eğitimdeki müfredat doğrultusunda hizmet veren bu kurumların yerini nasıl bir çalışma ile doldurmayı planlıyorlar bunu merak ediyorum. Öğretmenler toplumumuzun eğitimi ve gelişmesi konusunda önemli bir görev üstlenerek geleceğimizin teminatı çocuklarımızı emanet ettiğimiz aileden sonraki en büyük güvencemizdir. Onlarında yaşadığı ekonomik ve sosyal sıkıntıların biran önce aşılması, atanmak için sıra ve çile çeken binlerce öğretmen adayımızın hak ettikleri görevlerinin başında bulunmaları en büyük dileğimizdir. İnanıyorum ki yakın bir gelecekte bu sıkıntılardan hep birlikte kurtulacağız. Bu kurtuluş yolunda mücadele eden, haklarını ararken darp edilen, eziyet çektirilen sendikalara bağlı öğretmenlerimize de geçmiş olsun diyor, onların ve bu ülkeye emeği geçen ve geçecek olan tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.